• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ετοιμάζεται για υποψήφιος και ο Γιώργος;
13:01 - 31 Αυγ 2017

Ετοιμάζεται για υποψήφιος και ο Γιώργος;

Ως εδώ καλά με τις διεργασίες και τις διαδικασίες για την ανάδειξη του επικεφαλής της προοδευτικής παράταξης, αλλά υπάρχουν ενδείξεις που θα πρέπει να κάνουν πολλούς σκεπτικούς και επιφυλακτικούς.

Ο αριθμός των υποψηφίων μέρα με την ημέρα αυξάνεται και το στοιχείο αυτό έχει αρχίσει να προκαλεί προβληματισμό. Αν κατέβουν και οι Θεοχαρόπουλος, Τούντας, Ανδρουλάκης, το σύνολο των υποψηφίων θα είναι διψήφιο νούμερο και τα ερωτήματα για την σοβαρότητα της διαδικασίας θα είναι πολλά.

Σε αυτό το κλίμα, κανείς δεν θα πρέπει να αποκλείει απρόοπτα και εκπλήξεις. Οπως το να θέσει υποψηφιότητα ένα πρόσωπο, που έως τώρα απουσιάζει από την σκέψη των περισσοτέρων.

«Υποψήφιος από το Κίνημα σε αυτή τη στιγμή και με τις επικρατούσες συνθήκες θα μπορούσε να είναι μόνο ο Παπανδρέου. Τα λοιπά είναι σαχλαμάρες», έγραψε προ ημερών στο twitter ο Σωκράτης Ξυνίδης, πρώην πρωτοπαλίκαρο του Παπανδρεϊσμού. Να το πάρουμε αυτό τώρα στα σοβαρά; Ή μήπως το έχει ήδη πάρει στα σοβαρά ο Γιώργος;