• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Βρέχει μηνύσεις κατά υπουργών
13:37 - 19 Σεπ 2018

Βρέχει μηνύσεις κατά υπουργών

  Δεν πρέπει να υπάρχει άλλη κυβέρνηση με τόσους υπουργούς διωκόμενους από την Δικαιοσύνη.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργος έχει μηνυθεί από τον πρώην Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με αφορμή τα όσα έχει υποστηρίξει για την υπόθεση Novartis. Μαζί του και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος.

Ο Παύλος Πολάκης έχει δεχθεί μηνύσεις διαφόρων ειδών και για διάφορα, μεταξύ άλλων και από τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Νίκος Τόσκας έχουν δεχθεί μήνυση για ευθύνες και παραλείψεις κατά την τραγική καταστροφή στο Μάτι το καλοκαίρι.

Τώρα, στον κατάλογο προστίθεται και η Εφη Αχτσιόγλου. Η υπουργός Εργασίας δέχθηκε μήνυση από το ΕΝΔΙΣΥ (Ενιαίο Δίκτυο Συνταξιούχων), το οποίο καταγγέλλει ότι σκοπίμως δεν καταβάλλονται οι συντάξεις ώστε η κυβέρνηση να δημιουργεί υπερπλεόνασμα στον ΕΦΚΑ για να το εμφανίζει στους δανειστές.

Εχει ένα ενδιαφέρον βέβαια το αν και – κυρίως - πότε θα εκδικαστούν αυτές οι υποθέσεις. Καθώς και το ποιοι από όλους τους μηνυόμενους θα έχει βουλευτική ασυλία.

Τελευταία τροποποίηση στις 19/09/2018 - 14:24