• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Τώρα δεν είναι «δικά μας παιδιά»;
13:33 - 16 Νοε 2018

Τώρα δεν είναι «δικά μας παιδιά»;

  Δεν είναι ευχάριστο, είναι όμως ενδεικτικό. Τα όσα συνέβησαν την Παρασκευή το πρωί στο Πολυτεχνείο, όπου η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε, προπηλακίστηκε και εν τέλει αποχώρησε με τα αυτιά κατεβασμένα χωρίς να καταθέσει καν στεφάνι, δείχνουν ότι οι παλιές καλές εποχές πέρασαν.

Το «κίνημα» δεν είναι πια στο πλευρό τους και όσο και αν θέλουν κάποιοι να είναι «και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ», τα περιθώρια κάπου εξαντλούνται.

Επειτα από τους εναγκαλισμούς με τον Καμμένο, τον Τραμπ και τόσους άλλους, ο ΣΥΡΙΖΑ για πολλούς έχει αποκαλυφθεί.

Από εκεί και πέρα είναι ίσως μάταιο κάποιοι να κλαψουρίζουν και να μιλούν για φασιστικές συμπεριφορές εκείνων που εμπόδισαν την αντιπροσωπεία της Κουμουνδούρου να καταθέσει στεφάνι.

Τέτοιες συμπεριφορές εισήγαγε ο ΣΥΡΙΖΑ τα προηγούμενα χρόνια και πάντως δύσκολα μπορεί να ισχυριστεί ότι αυτοί που την έπεσαν στον Φίλη, τον Σκουρλέτη, τον Τόσκα και τους άλλου το πρωί της Παρασκευής είναι Χρυσαυγίτες.

Μάλλον «δικά τους παιδιά» ήταν, που έλεγε και ο Δραγασάκης. Αλλά φαίνεται πως δεν είναι πια…