• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Τα οικονομικά του Αλέξη και τα ελληνικά του Ευκλείδη
20:37 - 07 Μάι 2019

Τα οικονομικά του Αλέξη και τα ελληνικά του Ευκλείδη

Αβρός έναντι του Πρωθυπουργού και με το γνωστό του χιούμορ εμφανίστηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Ζάππειο. Ή μήπως έκρυβε κάτι άλλο αυτή η αβρότητα;

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Τσίπρας ήταν αρκετά καλά διαβασμένος και προβαρισμένος, καθώς η κυβερνητική παράσταση στο Ζάππειο για τις ανακοινώσεις των προεκλογικών μέτρων ήταν κάτι σαν η τελευταία απόπειρα απόδρασης από τις πολιτικές πιέσεις των τελευταίων ημερών.

Εξ ου και η ανατροπή του προγραμματισμού και η επίσπευση των ανακοινώσεων με τις οποίες ο κ. Τσίπρας θέλει να πάει στην Βουλή για την συζήτηση της πρότασης εμπιστοσύνης και να αντιμετωπίσει τις επιθέσεις της αντιπολίτευσης για το Μάτι, το κότερο, τον Πολάκη και όλα τα άλλα.

Η «αβάντα» του υπουργού Οικονομικών στον κ. Τσίπρα ήταν χαρακτηριστική, αν και σε αυτήν διέκρινε κάποιος και μία αίσθηση ανωτερότητας ή και υπόγειου χλευασμού: «Τα οικονομικά του Αλέξη βελτιώνονται πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι τα ελληνικά μου», είπε στην αρχή της παρέμβασής του ο κ. Τσακαλώτος.

Το τι ακριβώς μπορεί να σημαίνει αυτό και πόσο προοδεύουν και οι δύο, είναι ένα άλλο θέμα…

Τελευταία τροποποίηση στις 07/05/2019 - 21:13