• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:44 - 15 Ιουν 2006

Πιθανή η ανάκαμψη

Σταθεροποιητική έως και ανοδική αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση στη Σοφοκλέους, έπειτα από τη χθεσινή ανάκαμψη των ξένων αγορών. Πάντως, οι διεθνείς εξελίξεις παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Fortius Finance

Η αντίδραση των ξένων δεικτών χθες, ΅ετά το κλείσι΅ο του ΧΑ, αυξάνει τις πιθανότητες για την άνοδο του Γ∆ στο ξεκίνη΅α της συνεδρίασης σή΅ερα, ΅ε την περαιτέρω πορεία του να εξαρτάται από τη δυνατότητα απορρόφησής ή ΅η των ρευστοποιήσεων στις δεικτοβαρείς ΅ετοχές. Από τεχνικής απόψεως ζητού΅ενο παρα΅ένει η ΅η υποχώρηση του FTSE/ASE-20 κάτω από την περιοχή στήριξης των 1.850-1.860 ΅ονάδων, ΅ε την αντίσταση να οριοθετείται στις 1.895-1.900 ΅ονάδες.

Eurobank AXΕ

Σταθεροποιητική αναμένεται η σημερινή συνεδρίαση, με το κλίμα να διαμορφώνεται θετικό. Στο επίκεντρο της προσοχής παραμένουν και οι διεθνείς εξελίξεις.

Aspis Bank

Οι ευρωπαϊκές αγορές ανα΅ένεται να κινηθούν επίσης θετικά σή΅ερα. ’νοδος προβλέπεται και στην εγχώρια αγορά, ό΅ως οι ανησυχίες για τα επιτόκια θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούν τις αγορές.

Proton

Ανάκαμψη αναμένεται στο ΧΑ.