• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
09:55 - 17 Ιαν 2007

Πιθανές οι πιέσεις

Νέα υποχώρηση του Γενικού Δείκτη προβλέπουν για σήμερα οι αναλυτές, τονίζοντας ότι το ενδιαφέρον παραμένει στον τραπεζικό κλάδο, με τους επενδυτές να υπολογίζουν τις επιπτώσεις των τελευταίων αποφάσεων από τις εποπτικές αρχές.

Fortius Finance

Σημείο αναφοράς για την πορεία του Γ∆ σήμερα θα αποτελέσει η κίνηση των ξένων δεικτών, ΅ε το ενδιαφέρον στο εξωτερικό να εστιάζεται στα μακροοικονομικά στοιχεία και στα αποτελέσματα του τριμήνου που έληξε στις 31/12. Ως πιθανότερο σενάριο προκρίνεται η κίνηση του Γ∆ σε χαμηλότερα επίπεδα αρχικά και εν συνεχεία η προσπάθεια ανάκαμψής του.

Proton Bank

Οι τράπεζες παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, έπειτα από τη χθεσινή απόφαση της Επ. Κεφαλαιαγοράς της Κύπρου, που μετριάζει την αναταραχή στον κλάδο, τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα.

Euroxx

Για την σημερινή συνεδρίαση εκτιμάται ότι η χρονοσειρά τιμών του ΧΑ θα κινηθεί πτωτικά, ΅ε τη Σοφοκλέους να ψάχνει κατεύθυνση μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον τραπεζικό κλάδο.

Praxis International AXE

Χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις αναμένεται να κινηθεί η εγχώρια κεφαλαιαγορά κατά την σημερινή συνεδρίαση καθώς οι τάσεις συσσώρευσης αναμένεται να διατηρηθούν ενώ σημαντικός παράγοντας για την διαμόρφωση της τάσης εκτιμάται ότι θα είναι η πορεία των κυριοτέρων ευρωπαϊκών κεφαλαιαγορών.