• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:01 - 02 Μάι 2008

Συνέχιση της ανόδου βλέπουν οι αναλυτές

Η ανοδική κίνηση της αγοράς αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα, εκτιμούν οι αναλυτές, μετά και το θετικό κλείσιμο των αγορών στις ΗΠΑ χθες. Οι αγορές της Ασίας κινούνται επίσης ανοδικά. Σημειώνεται πως η μετοχή της Eurobank διαπραγματεύεται σήμερα χωρίς το δικαίωμα στο μέρισμα ύψους 0,50 ευρώ ανά μετοχή.

Marfin
Η θετική πορεία αναμένεται να συνεχιστεί και στη σημερινή συνεδρίαση.

Proton
Οι ευρωπαϊκές αγορές εκτιμάται πως θα ανοίξουν ανοδικά μετά το θετικό κλείσιμο των αγορών σε Αμερική και Ασία, με τους επενδυτές να εστιάζουν το βλέμμα τους στα στοιχεία για τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ. Η εγχώρια αγορά εκτιμούμε ότι θα κινηθεί όπως και οι διεθνείς αγορές, ενώ η ψυχολογία των επενδυτών παραμένει θετική.

Beta
Για τη σημερινή ημέρα οι ξένες αγορές αναμένεται να ανοίξουν σε υψηλότερα επίπεδα, ενώ θετικό αναμένεται και το άνοιγμα της εγχώριας αγοράς.