Στο Λονδίνο ο FTSE 100 υποχωρεί 0,18% στις 5.246 μονάδες. Στη Φρανκφούρτη ο DAX κινείται σταθεροποιητικά στο -0,03% στις 5.852 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC βρίσκεται στο -0,04% στις 3.880 μονάδες.
Ο DJ Stoxx 600 ενισχύεται κατά 0,3%, επεκτείνοντας το υψηλό 12μήνου που έκλεισε χθες, χάρη στα εταιρικά κέρδη που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ο MSCI Asia Pacific Index ενισχύθηκε 1%, καθώς η Posco αναβάθμισε τις προβλέψεις της για κερδοφορία. Μικρές μεταβολές παρουσιάζουν τα παράγωγα του S&P.
Ανοδος 1.2% για την ING. Η Oversea-Chinese, η τρίτη μεγαλύτερη τράπεζα της Σιγκαπούρης, συμφώνησε να εξαγοράσει περιουσιακά στοιχεία ιδιωτικής τραπεζικής της ING στην Ασία, προς 1,46 δισ. δολ σε μετρητά.
Η Anglo American Plc υποχωρεί κατά 3,4%, καθώς η Xstrata Plc απέσυρε την επιθετική πρόταση εξαγοράς ύψους 30,4 δισ. στερλινών. Μικρές μεταβολές σημειώνει η Xstrata.



