Ακόμη, στη συνεδρίαση συζητήθηκε το πρόγραμμα απασχόλησης 20 χιλιάδων ανέργων του ΟΑΕΔ στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, για το οποίο ο κ. Κακλαμάνης δήλωσε ότι αναμένεται να ψηφιστεί τροπολογία βάσει της οποίας δεν θα υπάρχει αυτόματη μονιμοποίηση όσων προσληφθούν πέραν του προβλεπόμενου χρόνου της σύμβασης.
Σχετικά με το κλείσιμο της χωματερής στη Φυλή, ο δήμαρχος είπε πως συμπαρίσταται στην κινητοποίηση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΣΔΚΝΑ, λόγω του ότι η κυβέρνηση αργεί να υλοποιήσει τον περιφερειακό σχεδιασμό για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων και τη λειτουργία των νέων ΧΥΤΑ.
Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google
Εντός του καλοκαιριού θα λάβουν την πρώτη δόση των παρακρατηθέντων πόρων οι Δήμοι, δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων και πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ, Νικήτας Κακλαμάνης κατά τη συνεδρίαση της ΚΕΔΚΕ σήμερα το πρωί. Η πρώτη δόση έχει ύψος 1,214 εκατ. ευρώ, ενώ το συνολικό ποσό που έχει συμφωνηθεί να καταβληθεί είναι 1,11 δισ. ευρώ.



