• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
15:44 - 26 Νοε 2009

Γ.Κουτρουμάνης: Χρειάζονται δομικές αλλαγές στο Ασφαλιστικό

Στα πεδία που πρέπει να εστιάσουν τόσο η κυβέρνηση όσο και οι κοινωνικοί εταίροι για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, κατά τη συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου με τη ΓΣΕΒΕΕ.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτρουμάνης τόνισε την αναγκαιότητα για:

- Διασφάλιση πόρων και σωστή αξιοποίηση τους, δύο εθνικά ζητήματα για τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού συστήματος,

- Δομικές αλλαγές για απόλυτη διαφάνεια στη λειτουργία του συστήματος, για αποτελεσματικότητα και για βιωσιμότητα σε βάθος χρόνου,

- Θεματολογία για ό,τι είναι αναγκαίο να συζητηθεί και στη συνέχεια διάλογος για κάθε θέμα σε κλίμα νηφαλιότητας.

Στην ίδια συνάντηση ο κ.Λοβέρδος δήλωσε πως: ''Ο διάλογος ξεκινάει καλά και πιστεύω ότι θα καταλήξει καλά.''

Φωτεινή Πούλη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.