• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
18:02 - 29 Ιουλ 2008

ΣΕΤΕ: Διεθνές Συνέδριο για τον Τουρισμό και την Ανάπτυξη

«Παράγοντες και κριτήρια αποτελεσματικότητας των κυβερνητικών πολιτικών για τον τουρισμό», είναι το θέμα του 7ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ «Τουρισμός & Ανάπτυξη», που θα γίνει 6 & 7 Οκτωβρίου 2008, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa.

Ο σχεδιασμός των κυβερνητικών πολιτικών για την τουριστική ανάπτυξη είναι εξ ορισμού πολυδιάστατος, η δε υλοποίηση αυτών των πολιτικών προϋποθέτει τη συνεργασία μίας πλειάδας παραγόντων του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Με την αποτελεσματικότητα των πολιτικών να είναι το διαχρονικό ζητούμενο και με δεδομένες τις δυνατότητες του δημόσιου τομέα, το Συνέδριο σκοπεύει να αναζητήσει και να οριοθετήσει τις περιοχές δράσης και εφαρμογής των κυβερνητικών πολιτικών όπου παρατηρούνται ασυνέχειες (αντικειμενικές και μη), καθώς και ελλείψεις (προσωρινές και διαχρονικές), εξετάζοντας παράλληλα τις δυνατότητες του ιδιωτικού τομέα να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να συνδράμει / καλύψει μέρος ή το σύνολο αυτών των ελλείψεων.

Ομιλητές στο Συνέδριο θα είναι εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών (UNWTO – Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού, International Hotel & Restaurant Association), εκπρόσωποι συνδέσμων τουριστικών επιχειρήσεων από διάφορες χώρες καθώς και εκπρόσωποι τουριστικών επιχειρήσεων.

Τα Συνέδρια «Τουρισμός & Ανάπτυξη» αποτελούν σημαντικές παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.