• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ζ. Γκάμπριελ: Η Ελλάδα να μην μεταφέρει τα προβλήματά της σε άλλες χώρες
18:26 - 05 Φεβ 2015

Ζ. Γκάμπριελ: Η Ελλάδα να μην μεταφέρει τα προβλήματά της σε άλλες χώρες

Δες περισσότερα άρθρα του Reporter.gr όταν αναζητάς ειδήσεις στην Google

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να μεταφέρει τα προβλήματά της σε άλλες χώρες», σχολίασε ο υπουργός Οικονομίας και αντικαγκελάριος της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, έπειτα από τη συνομιλία που είχε με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Βαρουφάκη, σύμφωνα με το Reuters.

Μάλιστα, ο κ. Γκάμπριελ τόνισε ότι κανείς δε γνωρίζει αν θα υπάρξει συμφωνία στο νέο πρόγραμμα που προτείνει η Ελλάδα.

 

«Πρέπει να συζητήσουμε για ένα νέο πρόγραμμα βοήθειας για την Ελλάδα», συμπλήρωσε ο κ. Γκάμπριελ, ο οποίος τόνισε ότι «πρέπει να υπάρξει ένα νέο πρόγραμμα». Την ίδια ώρα, χαρακτήρισε «θετικό» το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρωζώνη.

 

Από την άλλη ο κ. Βαρουφάκης δήλωσε ότι σέβεται την ανεξαρτησία της ΕΚΤ, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει τις αποφάσεις της σχετικά με τα ελληνικά ομόλογα.