• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ο Σημίτης στο ακροατήριο του Τσίπρα
15:19 - 03 Μαρ 2018

Ο Σημίτης στο ακροατήριο του Τσίπρα

Ένα από τα περιστατικά που προξένησε αίσθηση την Παρασκευή το βράδυ στους Δελφούς, ήταν η παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Κ. Σημίτη στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.  

Ο κ. Σημίτης είχε μιλήσει νωρίτερα, χαρακτηρίζοντας παραμύθι την έξοδο από τα μνημόνια χωρίς επιτροπεία, για την οποία μιλά η κυβέρνηση.

Και ίσως αυτό δεν άρεσε στον κ. Τσίπρα, ο οποίος «χτύπησε», με τα γνωστά υπονοούμενα: «Ξέρετε, στη διάρκεια της μεταπολίτευσης διαμορφώθηκε, δυστυχώς, μια αποκομμένη -διακομματική θα έλεγα εγώ- κυβερνητική ελίτ, που πολλές φορές με αλαζονεία και με κυνισμό μεταχειρίστηκε το λαϊκό αίσθημα με μεθόδους κατευνασμού, εκτόνωσης και επικοινωνιακού αποπροσανατολισμού», είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Μία αναφορά που επιβεβαιώνει ότι στον ΣΥΡΙΖΑ περνούν ακόμη... παιδικές ασθένειες. Το καταφύγιό τους παραμένει η πόλωση, το «εμείς και οι άλλοι» και ο διχασμός.