• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Η κόντρα Γεννηματά – Γερουλάνου και ο… ανοιχτός ΣΥΡΙΖΑ
15:13 - 29 Νοε 2019

Η κόντρα Γεννηματά – Γερουλάνου και ο… ανοιχτός ΣΥΡΙΖΑ

Μπορεί όλα όσα συμβαίνουν στο ΚΙΝΑΛ-ΠαΣοΚ να μοιάζουν με τρικυμία σε φλυτζάνι, ωστόσο η επιστράτευση πρώην ΠαΣόΚων από τον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί μία κάποια εντύπωση – ασχέτως του αν θα υπάρξει πολιτικό ή εκλογικό αντίκρισμα.

Αυτό που φαίνεται ότι δεν πρόκειται να σταματήσει είναι η κόντρα μεταξύ Φώφης Γεννηματά και Παύλου Γερουλάνου και το ερώτημα είναι τι θα συμβεί από εδώ και πέρα.

Θα προστεθεί και ο Γερουλάνος στον κατάλογο των στελεχών του ΠαΣοΚ που συνομιλούν με τον ΣΥΡΙΖΑ ή προσχωρούν;

Για αυτά μίλησε μεταξύ των άλλων σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Flash 99.4

«Δεν έχουμε πολλές ευκαιρίες να έχουμε ουσιαστικές πολιτικές διαδικασίες. Στην πολιτική σου δίνονται σπάνια και πρέπει να τις αξιοποιείς. Αυτό το συνέδριο ήταν μια χαμένη ευκαιρία», είπε και συμπλήρωσε: «Και πιστεύω ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες διότι ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη μεριά, διατείνεται τουλάχιστον, ότι θέλει να ακούσει άλλες απόψεις, ότι είναι ανοιχτός και θέλει περισσότερο κόσμο. Θα δούμε αν το εννοεί κι αυτός ή αν όλα αυτά είναι επικοινωνιακά παιχνίδια».