• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Ατυχείς οι εκφράσεις, ατυχής και η συγγνώμη του Τζιτζικώστα
13:19 - 03 Ιαν 2020

Ατυχείς οι εκφράσεις, ατυχής και η συγγνώμη του Τζιτζικώστα

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και πρώην υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ έκανε τις προηγούμενες ημέρες κάτι βλακώδη και χυδαία σχόλια προς εργαζόμενες της περιφέρειας, με σεξουαλικά υπονοούμενα για τσοντοταινίες.

Τα έκανε μάλιστα δημοσίως, μπροστά σε κάμερες και θεωρώντας ότι ήταν πολύ αστεία.
Εφαγε το αναμενόμενο κράξιμο και εν τέλει αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.


Δεν μπορεί όμως κανείς να πει «προς τιμήν του», γιατί η συγγνώμη του ήταν εξίσου ατυχής με τα σχόλιά του.


Επέλεξε να το κάνει μέσω twitter με τις εξής φράσεις: «Ατυχέστατη και τελείως λάθος η αναφορά μου προς τις εργαζόμενες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με τρόπο που ούτε με εκφράζει, ούτε με χαρακτηρίζει, για οποιαδήποτε γυναίκα. Για αυτό και η συγγνώμη μου είναι απολύτως ξεκάθαρη και ειλικρινής».
Θα μπορούσε να είναι πιο λακωνικός. Μπορεί και να έπειθε.


Γιατί αυτό το «ούτε με εκφράζει, ούτε με χαρακτηρίζει…», τι μπορεί να σημαίνει; Ότι μπήκε ο διάολος μέσα του και δεν ήξερε τι έλεγε;

Τελευταία τροποποίηση στις 03/01/2020 - 13:36