• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:11 - 08 Μάι 2009

Ελπίδες από τα stress tests - Διίστανται οι απόψεις των ΑΧΕ

Θετικό άνοιγμα αναμένεται για τις αγορές της Ευρώπης μετά και τα αποτελέσματα των stress tests των τραπεζών στις ΗΠΑ. Οι ασιατικές αγορές κινήθηκαν ανοδικά ενώ σημειώνεται πως η εγχώρια αγορά κινήθηκε χθες έντονα πτωτικά. Για σήμερα οι αναλυτές περιμένουν πτωτικό άνοιγμα αλλά το βλέμμα θα είναι στραμμένο στις διεθνείς αγορές

Proton
Σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν σε υψηλότερα επίπεδα μετά την ανακοίνωση για τα stress tests των τραπεζών, ενώ οι επενδυτές περιμένουν τα στοιχεία για τα επιδόματα ανεργίας στις ΗΠΑ.

Marfin
Περιμένουμε σταθεροποιητικό προς πτωτικό άνοιγμα με τον τραπεζικό κλάδο στο επίκεντρο για μία ακόμη φορά. Ο ΟΠΑΠ θα τραβήξει επίσης τα βλέμματα των επενδυτών.

Beta
Για τη σημερινή ημέρα η Ευρώπη αναμένεται να ανοίξει από υψηλότερα επίπεδα. Στην εγχώρια αγορά το γενικότερο κλίμα θα καθοριστεί από το εξωτερικό ενώ το ενδιαφέρον των επενδυτών ενδέχεται να προσελκύσει ο τίτλος του ΟΠΑΠ.