• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
18:36 - 04 Ιουν 2009

Έξι νέα καταστήματα στο δίκτυο της Electronet

Έξι νέα καταστήματα προστέθηκαν πρόσφατα στο ταχύτητα αναπτυσσόμενο δίκτυο της Electronet. Ο συνολικός αριθμός πλέον των καταστημάτων, που είναι ενταγμένα στο δίκτυο της Electronet πανελλαδικά, ανέρχεται στα 96.

Η διοίκηση της εταιρίας πιστή στην στρατηγική ανάπτυξης που έχει χαράξει προχωρεί στην ανάπτυξή της, παρά την οικονομική κρίση η οποία πλήττει τον κλάδο.

Τα νέα αυτά καταστήματα βρίσκονται σε Καρπενήσι, Σπάρτη, Ελευσίνα, Κέρκυρα, ’νοιξη Αττικής, και Θεσσαλονίκη.

Τα κριτήρια για την ένταξη κάποιας επιχείρησης στο δίκτυο Electronet παραμένουν ιδιαίτερα αυστηρά και σε καμία περίπτωση δεν «θυσιάζεται» η ποιότητα παροχής υπηρεσιών στον βωμό μίας πρόσκαιρης αύξησης των πωλήσεων.

Τα έξι νέα καταστήματα βρίσκονται στις εξής διευθύνσεις:

- Καρπενήσι: Ζηνοπούλου 1.

- Σπάρτη: Λυκούργου 45.

- Ελευσίνα: Ιερά Οδός 17Α.

- Κέρκυρα: Αλυκές Ποταμού.

- ’νοιξη Αττικής: Λ. Μαραθώνος 74.

- Θεσσαλονίκη: Ελ. Βενιζέλου 29 Ιωνία Διαβατά.

Στα σχέδιατης εταιρίας είναι να συνεχιστεί όλο το 2009 η στρατηγική ανάπτυξης, έτσι ώστε ο αριθμός των καταστημάτων της να προσεγγίσει τα 100, χωρίς ωστόσο να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας και η φιλοσοφία της Electronet, που δεν είναι άλλη, από το να είναι ο πελάτης άμεση προτεραιότητα, κάτι που κάνει την Electronet να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.