• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:09 - 05 Ιουν 2009

Αντίδραση μετά τη χθεσινή πτώση περιμένουν οι ΑΧΕ

Ανοδικά μετά και τις μεγάλες απώλειες που κατέγραψαν χθες αναμένεται να ανοίξουν οι ελληνικές μετοχές, ενώ ανοδικό κλίμα επικρατεί και στα παράγωγα των ευρωπαϊκών δεικτών. Σημειώνεται πως χθες οι αμερικανικοί δείκτες ανέκαμψαν δίνοντας κέρδη και στους ασιατικούς δείκτες.

Marfin
Μετά και την ανοδική αντίδραση των αμερικανικών δεικτών περιμένουμε ανοδικό άνοιγμα για τη σημερινή συνεδρίαση.

Proton
Οι ευωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα σήμερα ακολουθώντας τα κέρδη των αγορών στις ΗΠΑ. Περιμένουμε θετικό άνοιγμα για τη σημερινή συνεδρίαση.

Beta
Τα κέρδη σε Αμερική και Ασία θα μπορούσαν να βοηθήσουν την αγορά να βρει στήριξη σήμερα. Ο όγκος συναλλαγών αναμένεται να κινηθεί σε χαμηλότερα επίπεδα σήμερα λόγω τριημέρου και οι επενδυτές πιθανότατα να οδηγηθούν σε κλείσιμο θέσεων μέχρι το τέλος της συνεδρίασης.