• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
15:09 - 10 Οκτ 2008

Μινέρβα: Επενδύει 2 εκατ. ευρώ

Θα ξεπεράσει τελικώς τα 2 εκατ. ευρώ η επένδυση που προωθεί στο Σχηματάρι η εταιρεία Μινέρβα με στόχο τη κατασκευή μονάδας βουτύρου, ενώ σε παρακείμενη έκταση λειτουργεί η μονάδα της στις μαργαρίνες.

Οι πληροφορίες είναι ότι η νέα μονάδα θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι την ’νοιξη, οπότε και θα ξεκινήσει η παραγωγή. Εντωμεταξύ φήμες θέλουν την εταιρεία μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελαϊς, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει οριστικά από τα σπορέλαια και τις μαργαρίνες να συζητά μαζί τους. Και όπως πολύ σωστά τόνισε στέλεχος της Μινέρβα «στη ζωή δεν πρέπει να λες ποτέ... ΠΟΤΕ»

Για φέτος η Μινέρβα που οι πληροφορίες είναι ότι πάει πολύ καλά χάρις στο σήμα της το Χωριό αναμένεται να εμφανίσει τζίρο 95 εκατ. ευρώ από περίπου 85 εκατ. ευρώ που ήταν πέρυσι.