• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
11:37 - 27 Ιουν 2008

ΑΤΤΙΚΑT: Δύο νέες συμβάσεις με Εγνατία Οδό εντός της ημέρας

Δύο συμπληρωματικές συμβάσεις με την Εγνατία Οδό στο τμήμα Γρεβενών αναμένεται να υπογράψει σήμερα η ΑΤΤΙΚΑΤ, συνολικού προϋπολογισμού 63 εκατ. ευρώ.

Σήμερα το ανεκτέλεστο υπόλοιπο, όπως τόνισε η Γενική Συνέλευση, ανέρχεται στα 340 εκατ. ευρώ ενώ όσον αφορά τα οικονομικά μεγέθη αναμένεται τόσο ο τζίρος όσο και τα κέρδη να είναι βελτιωμένα για την τρέχουσα χρήση σε σχέση με το πέρυσι.

Η Γενική Συνέλευση παράλληλα ενέκρινε τη διανομή μερίσματος 0,01 ευρώ ανά μετοχή. Δικαιούχοι θα είναι οι κάτοχοι μετοχών στο ΧΑ έως 30/6, η αποκοπή θα γίνει την 1η Ιουλίου και η πληρωμή θα ξεκινήσει από 9 Ιουλίου.

Τέλος, αναβλήθηκε η εκλογή νέου προεδρείου καθώς κρίθηκε ότι η υπάρχουσα Διοίκηση με Πρόεδρο τον Παναγιώτη Πανούση εκτελεί απρόσκοπτα το έργο της χωρίς να έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα.

Ελένη Μπότα