• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΥΠΟΙΚ: Δεν υπάρχει πέμπτη αξιολόγηση
18:29 - 20 Μαρ 2015

ΥΠΟΙΚ: Δεν υπάρχει πέμπτη αξιολόγηση

Εκτός πραγματικότητας, χαρακτηρίζει το υπουργείο Οικονομικών τους ισχυρισμούς ότι ο κατάλογος με τις πληροφορίες που θα ζητήσουν οι τεχνικές ομάδες των εμπειρογνωμόνων στην Αθήνα συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη λεγόμενη «πέμπτη αξιολόγηση της τρόικας», σχολιάζοντας σχετικά δημοσιεύματα.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του, η κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών ήταν εκείνοι που πέτυχαν τη συμφωνία στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου και που απαιτούν την πιστή εφαρμογή της, ενάντια στα σχέδια κάποιων να την ανατρέψουν, σέρνοντας τη χώρα πίσω στην προ της 25ης Ιανουαρίου εποχή.


Τονίζει ακόμη ότι οι ισχυρισμοί πως ο κατάλογος με τις πληροφορίες που θα ζητήσουν οι τεχνικές ομάδες των εμπειρογνωμόνων στην Αθήνα συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη λεγόμενη «πέμπτη αξιολόγηση της τρόικας» είναι τουλάχιστον εκτός πραγματικότητα