• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

H SoftOne μετασχηματίζεται σε ένα ισχυρό εταιρικό σχήμα με τρία brands και δημιουργεί τη μεγαλύτερη εταιρία business λογισμικού στην ελληνική αγορά

 

Διπλή εικόνα παρουσίασαν τα αποτελέσματα α' τριμήνου της 2019 για τον εισηγμένο όμιλο Quest, καθώς κατέγραψε αύξηση πωλήσεων και μείωση ζημιών.

 

Η Data Communication Α.Ε., Microsoft Gold Partner & στρατηγικός σύμμαχος των εταιρειών ενέργειας προς την κατεύθυνση της ψηφιακής αναβάθμισης, υποστηρίζει το 5o Energy Commodities Conference που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019, στο Divani Caravel Hotel, στην Αθήνα, από την Boussias Communications, με θέμα «Back to the Fundamentals – The “Power” is in your hands».

 

Το βραβείο “Corporate Superbrand” απέσπασε η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, αναδεικνυόμενη μεταξύ των κορυφαίων εταιρικών επωνυμιών της ελληνικής αγοράς τεχνολογίας, δίπλα σε πολυεθνικούς κολοσσούς.

 

Η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρία Πληροφορικής, στα πλαίσια της στρατηγικής ανάπτυξης μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας στο χώρο των Data Analytics, ανακοινώνει τη συνεργασία της με την start-up Incelligent.

H Data Communication Α.Ε., από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής και Microsoft Gold Partner, διακρίθηκε για άλλη μία φορά στα Impact Business IT Excellence Awards (ΒΙΤΕ), επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο ποιότητας και καινοτομίας των λύσεων που προσφέρει. Ο CEO της εταιρείας, κ. Παναγιώτης Βασιλειάδης, είχε τη χαρά και την τιμή να παραλάβει δύο βραβεία, 1 silver και 1 bronze, για τη συνεργασία με δύο ηγέτιδες εταιρείες, την Grant Thornton στον κλάδο της Ελεγκτικής και την PeopleCert στον κλάδο της Παροχής Υπηρεσιών, και συγκεκριμένα της διεξαγωγής εξετάσεων και πιστοποίησης προσώπων. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που έλαβε χώρα στις 28 Μαΐου 2019 στο Μουσείο Οίνου, στην Παλλήνη, από την Boussias Communications.

 

Εγκρίθηκε παμψηφεί από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΙΝΤΕΡΤΕΚ η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας συνολικού ποσού έως €1.404.150 με καταβολή μετρητών και έκδοση 2.808.300 νέων κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών έκαστης ονομαστικής κοινής μετά ψήφου μετοχής €0,50, με άσκηση δικαιώματος προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων της εταιρείας και τιμή διάθεσης €0,50 ανά μετοχή.

 

H Astrolabs, το διεθνώς αναγνωρισμένο  digital agency με έδρα τη Θεσσαλονίκη ήταν η μοναδική ελληνική εταιρία, με έδρα στη χώρα μας, από το χώρο των ψηφιακών υπηρεσιών, που παρευρέθηκε, κατόπιν προσκλησης, στο μεγαλύτερο event που διοργανώνει το Facebook για developers και digital marketers κάθε χρόνο στο San Jose της Καλιφόρνια.

 

Η MLS ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά της Αλβανίας, την τέταρτη αγορά του εξωτερικού στην οποία εισέρχεται μετά από την Κύπρο, τη Σερβία και τη Βουλγαρία. Η Αλβανία, με πληθυσμό 2.8 εκ. λόγω της γεωγραφικής της θέσης αποτελεί αγορά στην οποία η MLS θα επιδιώξει να παίξει σημαντικό ρόλο.

Τη συνεργασία της με την MR HealthTech, κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας στον τομέα της ασφάλισης υγείας, ανακοίνωσε η INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρία Πληροφορικής. Στόχος ο ψηφιακός μετασχηματισμός της MR HealthTech στο κομμάτι των καινοτόμων λύσεων λογισμικού.

Σήμερα, η HP Inc. αποκάλυψε για την περιοχή EMEA μία νέα σειρά έξυπνων εκτυπωτών, ειδικά σχεδιασμένων για μικρές επιχειρήσεις. Η νέα σειρά HP OfficeJet Pro χαρακτηρίζεται από αυξημένη νοημοσύνη και καινοτόμο σχεδιασμό, σε συνδυασμό με την εγγυημένη απόδοση και αξιοπιστία της HP. Παρέχει στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ένα σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη της επιτυχίας.

 Tη συνεργασία της με την Kenya Police Sacco Limited, κορυφαίο συνεταιριστικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα (SACCO) στην Κένυα, για την παροχή λύσεων Profits® Sacco Core Banking System και i-Profits® Internet Banking Solution, ανακοινώνει η INTRASOFT International. Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για τις ανάγκες των SACCOs στην αγορά της ανατολικής Αφρικής.

 

Στα 2,38 εκατ. ευρώ ανήλθε ο κύκλος εργασιών της εταιρείας Logismos για το 2018 έναντι 2,19 εκατ. ευρώ το 2017, ήτοι αυξημένος κατά 9%.

σελίδα 1 από 28
Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman