• ΓΔ: 00
  • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
  • FTSE ΧΑ MID CAP0
  • Τζίρος0
  • €/$ 0 €/£ 0
    BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
  • Nasdaq00%
  • S&P 50000%
  • CAC 4000%
  • DAX00%
  • FTSE 10000%
  • Nikkei 22500%

#CancelArachova: Οργή στο διαδίκτυο για τον δολοφόνο του Όλιβερ

13:57 - 07 Δεκ 2023 | Ειδήσεις
#CancelArachova: Οργή στο διαδίκτυο για τον δολοφόνο του Όλιβερ
Κύμα οργής έχει ξεσπάσει στα social media με τους χρήστες να εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την φρικτή κακοποίηση που υπέστη το χάσκι (ο Όλιβερ) στην Αράχωβα, ενώ ταυτόχρονα ζητούν όποιος γνωρίζει κάτι να μιλήσει. Η Αράχωβα έχει γίνει Viral τις τελευταίες ημέρες...αλλά δυστυχώς για ενα στενάχωρο λόγο.

Καθημερινά, χιλιάδες χρήστες εκφράζουν την οργή τους για τον θάνατο του Oliver (Όλιβερ), του ατυχούς και πανέμορφου χάσκι που έχασε τη ζωή του λόγω άγριας κακοποίησης. Απαιτούν την άμεση σύλληψη του ύποπτου, ο οποίος, παρά το προηγούμενο έγκλημα, παραμένει ασύλληπτος 11 μέρες μετά το συμβάν.

Στην Αράχωβα η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον δράστη του αποτρόπαιου περιστατικού, αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν μιλάει, γεγονός που προκαλεί ακόμα περισσότερο θυμό στην κοινωνία.

Αξίζει να τονιστεί, ότι την Πέμπτη (7/12) στα πέντε πιο δημοφιλή θέματα στο Χ, είναι τρία σχετικά: Αράχωβα, Ολιβερ και το #CancelArachova. 

{https://twitter.com/_SimonLeone/status/1732625498813935829}

{https://twitter.com/Voula05530362/status/1732674733060047176}

arachova

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ η επικεφαλής της Πανελλήνιας Ομάδας κατά της κακοποίησης των ζώων Μάρθα Πουλτίδου, «στην Αράχωβα επικρατεί μια ομερτά».

«Γεγονός είναι ότι από την αρχή φάνηκε μια ολιγωρία από την δημοτική αρχή, η οποία ενώ πέντε μέρες βοούσε το πανελλήνιο, εδέησε μετά από πέντε μέρες να βγάλει μια ανακοίνωση» είπε η κα Πουλτίδου. 

Η απάντηση-ανακοίνωση των ξενοδόχων

«Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που , λόγω του ότι βασανίστηκε από έναν ή περισσότερους ανθρώπους στην Αράχωβα και αργότερα κατέληξε, το υπέροχο σκυλάκι με όνομα - Όλιβερ, το οποίο ήταν γνωστό σε όλους μας και κυκλοφορούσε στους δρόμους και σοκάκια της Αράχωβας. 

Η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού! 

Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και και σε κάποιες online εφημερίδες - blog, για έναν ή περισσότερους κακοποιητές τον/τους οποίο/ους εννοείται, ότι αν γνωρίζαμε θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/ς. Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!!!!

Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία! 

Επίσης όλα αυτά τα χρόνια είμαστε αποδέκτες εκατοντάδων παρατειμένων σκυλιών από τους ζωόφιλους επισκέπτες της Αράχωβας, τα οποία φροντίζουμε με συμμετοχή του Δήμου και των κατοίκων!

Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί ο δράστης άμεσα ο/οι δράστης/ες και να λάμψει η αλήθεια!

Με εκτίμηση

Καλούσα Ναυπακτίτου

Πρόεδρος Ξενοδόχων και 

Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας».

Ακολουθήστε το reporter.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο reporter.gr
Reporter.gr on Google News
Τελευταία τροποποίηση στις 14:06 - 07 Δεκ 2023
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman