• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
11:12 - 14 Σεπ 2006

Ζητούμενο η διατήρηση των 3.900

Σταθεροποίηση στα τρέχοντα επίπεδα αναμένουν για τη σημερινή συνεδρίαση του ΧΑ οι αναλυτές. Ζητούμενο είναι η παραμονή πάνω από τις 3.900 μονάδες, καθώς το ενδιαφέρον στρέφεται στην αυριανή λήξη παραγώγων.

Eurocorp

Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν στα ίδια επίπεδα, ΅ε την ελληνική αγορά να σταθεροποιείται στα χθεσινά επίπεδα.

Praxis International AXE

Το γεγονός ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση η εγχώρια αγορά δεν κατάφερε να διατηρήσει τα ενδοσυνεδριακά κέρδη, προκαλεί προβληματισμό για τη δυνατότητα επίτευξης υψηλότερων επιπέδων τιμών. Στο πλαίσιο αυτό θεωρείται η παρουσίαση τάσεων συσσώρευσης κατά την σημερινή συνεδρίαση ως το πιθανότερο ενδεχόμενο.

Euroxx

Για σήμερα εκτιμάται ότι η χρονοσειρά του ΧΑ θα κινηθεί για μια ακόμη συνεδρίαση σταθεροποιητικά εμφανίζοντας εκ νέου τάσεις συσσώρευσης στα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Fortius Finance

Ως πιθανότερο σενάριο προκρίνεται η κίνηση του Γ∆ γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα, ΅ε το ενδιαφέρον να εστιάζεται στη λήξη των παραγωγών σε μετοχές και δείκτες στο ΧΠΑ αύριο. Από τεχνικής απόψεως ζητούμενο είναι η παραμονή του Γ∆ πάνω από τις 3,900 μονάδες.

Aspis Bank

Στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται η εμφάνιση σταθεροποιητικών τάσεων. Και η εγχώρια αγορά αναμένεται να κινηθεί ΅ε ανάλογους ρυθμούς.