• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
19:10 - 26 Ιαν 2009

Μετά τις αυτοκινητοβιομηχανίες σειρά των προμηθευτών

Βοήθεια από την αμερικανική κυβέρνηση σχεδιάζει να ζητήσει την επόμενη εβδομάδα ο σύνδεσμος των εταιρειών προμήθειας εξοπλισμών αυτοκινήτων, Lear, TRW Automotive Holdings και αλλων.

Η συνάντηση περίπου δώδεκα CEO από εταιρείες του κλάδου, ανακίνησε προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, σημειώνοντας ότι αναμένουν να περάσουν τον χειρότερο Φεβρουάριο των τελευταίων δεκαετιών, σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Motor & Equipment Manufacturers Association.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες του κλάδου είναι παρόμοια με εκείνα των ίδιων των αυτοκινητοβιομηχανιών, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Troy, αφού οι εταιρείες του κλάδου θα λάβουν από τις αυτοκινητοβιομηχανίες περίπου 50-60% λιγότερες παραγγελίες, σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο πααγγελιών.