• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
17:25 - 27 Αυγ 2009

Eurobank: Δεν πούλησε ομόλογα για να ωραιοποιήσει τα κέρδη

Ανακοινώνει η Eurobank κέρδη 6μήνου και δεν αναμένονται εκπλήξεις. Η τράπεζα ακολούθησε μια πρακτική που τουλάχιστον μπορεί να χαρακτηριστεί ορθή. Δεν υιοθέτησε την πρακτική των άλλων τραπεζών να πουλάει ομόλογα. Η Eurobank θα εμφανίσει κέρδη στο α΄ 6μηνο τα οποία σε συντριπτικό βαθμό είναι οργανικά.

Τα κέρδη μάλλον θα κινηθούν κοντά στις εκτιμήσεις της αγοράς ωστόσο θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός ότι η διοίκηση δεν μπήκε στον πειρασμό να πουλήσει ομόλογα αλλά στηρίχθηκε σε συντριπτικό βαθμό στα οργανικά κέρδη.

Πέτρος Λεωτσάκος

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.