• ΓΔ: 00
  • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
  • FTSE ΧΑ MID CAP0
  • Τζίρος0
  • €/$ 0 €/£ 0
Image
0
0
  • Nasdaq0
  • S&P 5000
  • CAC 400
  • DAX0
  • FTSE 1000
  • Nikkei 2250

Όλες οι ειδήσεις

Την εθνική τουριστική πολιτική που εφαρμόζεται με επιτυχία από το 2015 με στόχο την καθιέρωση της Ελλάδας, ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού για τουρισμό 365 ημέρες το χρόνο, καθώς και τις νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και επένδυσης στον δυναμικά αναπτυσσόμενο τουριστικό τομέα, παρουσίασε κατά την ομιλία της στο 19ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum που διοργανώνει η Capital Link στη Νέα Υόρκη, η Υπουργός Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά.

 

Στο Κάιρο έφτασε έπειτα από μια αιφνιδιαστική επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Συρία, ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έγινε γνωστό από αερολιμενική πηγή.

 

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι δυο από τους οκτώ κατηγορουμένους για συμμετοχή στα επεισόδια που έγιναν στα Εξάρχεια, ανήμερα της επετείου δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

 

Σε μια επιταχυνόμενη τροχιά εξομάλυνσης έχουν εισέλθει οι ελληνικές τράπεζες, καταγράφοντας σημαντική μείωση των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων και σταθερή επαναφορά των καταθέσεων του ιδιωτικού τομέα, όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου, μιλώντας σήμερα στο 19o ετήσιο συνέδριο του Capital Link, το οποίο πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη.

Aπό το βήμα του συνεδρίου της Capital Link στη Νέα Υόρκη, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, Νίκος Καραμούζης, ζήτησε χρόνο ώστε οι ελληνικές τράπεζες να καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που έχουν μπροστά τους, με κυριότερη εξ αυτών τη μείωση των κόκκινων δανείων. Αν αυτό συμβεί, όπως είπε δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και με τα stress tests.

Ένα συνολικό οικοσύστημα, το οποίο θα αναπτύσσεται πέριξ της υψηλής τεχνολογίας, επιδιώκει να δημιουργήσει σε κάθε περιφέρεια επί ευρωπαϊκού εδάφους η Ε.Ε. 

Με την έναρξη των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου, η ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ζήτησε να γίνει μία συζήτηση αύριο Τρίτη και να υπάρξει ψήφισμα την Τετάρτη, για το θέμα των φωσφορικών αλάτων στα κατεψυγμένα κρέατα.

Την ανάγκη αξιοποίησης των στρατηγικών πλεονεκτημάτων της ελληνικής οικονομίας υπογράμμισε κατά την ομιλία της στο 19ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum που διοργανώνει η Capital Link στη Νέα Υόρκη, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας (Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων), Ράνια Αικατερίναρη.

Στην επιτυχία της ρύθμισης για την εθελοντική αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων αναφέρθηκε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, στο συνέδριο Capital Link στη Νέα Υόρκη.

Οι αποστολές στη Σελήνη είχαν παγώσει εδώ και χρόνια από τη NASA. Στην εποχή του Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο, πολλά αλλάζουν και σε πολλές περιπτώσεις ο χρόνος γυρνάει προς τα πίσω.