Το ένα στέλεχος κορυφαίος τραπεζίτης με σημαντικό ρόλο στην αγορά. Το άλλο στέλεχος είναι ο πλέον γνωστός προβεβλημένος και ικανότατος manager.
Βέβαια θα περιμένατε να γράψουμε ονόματα συγκεκριμένα και όχι γενικά και αόριστα ωστόσο για λόγους αρχής είναι σκόπιμο να μην αναφερθούν.
Πέτρος Λεωτσάκος
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Το τελευταίο διάστημα το ΠΑΣΟΚ αναζητά λύση εξωκοινοβουλευτικών ώστε να στελεχώσουν το υπουργείο Οικονομίας. Παρ' ότι η στήλη δεν μπορεί να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες ωστόσο είναι γεγονός ότι έχουν υπάρξει διερευνητικές κρούσεις σε δύο κορυφαία στελέχη της αγοράς ώστε να αναλάβουν την θέση του υπουργού Οικονομίας.



