• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
11:27 - 05 Σεπ 2008

Market Maker στην FG Europe η Merit

Την ιδιότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή επί της μετοχής της F.G.EUROPE απέκτησε η Merit, και από τη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 8/09/2008 κι εφεξής θα ξεκινήσει την Ειδική Διαπραγμάτευση επί των κοινών εισηγμένων μετοχών της εν λόγω Εταιρείας προς ενίσχυση της ρευστότητας των μετοχών αυτών.

Η Εταιρεία MERIT X.Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την εταιρεία F.G.EUROPE με τους εξής βασικούς όρους :
1. Η MERIT X.Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της F.G.EUROPE. Για την υπηρεσία αυτή η MERIT X.Α.Ε.Π.Ε.Υ., θα λαμβάνει από την εκδότρια αμοιβή.
2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ανωτέρω Εταιρεία έχει διάρκεια ενός έτους.