* ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ξαναβγήκαν τα μαχαίρια στο ΠΑΣΟΚ. Με εμπρηστικές ομιλίες το Σαββατοκύριακο".
* ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Ο Καραμανλής σέβεται τις διαφορετικές απόψεις των βουλευτών του. Ο υπουργός Επικρατείας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, μιλάει στην "Α" για όλα τα τρέχοντα ζητήματα".
* ΕΘΝΟΣ: "Κατασχέσεις για 100.000 φορολογούμενους. Στο σφυρί λόγω χρεών κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία".
* ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Κακό σπυρί" ο Βύρωνας για τον Καραμανλή. Ο Πρωθυπουργός ύστερα από την επιστολή Πολύδωρα στην "Ε.Ω." και τις συνεντεύξεις του σε άλλες εφημερίδες, είναι οργισμένος κι αμήχανος".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Αντίστροφη μέτρηση για το Σκοπιανό. Ο Μάθιου Νίμιτς καλεί τους διαπραγματευτές για να θέσει το χρονοδιάγραμμα της οριστικής λύσης. Θα συζητηθούν ονόματα όπως "Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας".
* ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Εφορμούν σε 850.000 συντάξεις. Περικοπές ως 35% συζητούν σήμερα στο Ταμείο Επαγγελματιών".
* ΕΣΤΙΑ: "Κινδυνεύει η Νέα Δημοκρατία με αντίπαλο έναν ενισχυμένο Γ. Παπανδρέου".
* ΤΑ ΝΕΑ: "’τακτη υποχώρηση επιβάλλουν οι αντάρτες. Στο ράφι τα σκληρά μέτρα".
* ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Είσοδος ιδιωτών στον ΟΛΠ. Αρχές του 2008 ο νέος διαγωνισμός".
* ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Πληθωριστικός κίνδυνος από πετρέλαιο και φόρους. Ρήτρα καυσίμου στο ηλεκτρικό. Ακριβότερα βενζίνη και πετρέλαιο".