• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
11:20 - 09 Φεβ 2007

ΤΙΜ Ελλάς: Στόχος τα 350 καταστήματα, νέα προϊόντα

Σε νέα τροχιά ανάπτυξης μπαίνει η ΤΙΜ, μετά την εξαγορά της από την αιγυπτιακών συμφερόντων Weather Investments, καθώς ξεκινά πυρετώδη ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της και ετοιμάζει την είσοδο στην αγορά νέων ανταγωνιστικών προϊόντων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στόχος της ΤΙΜ είναι η λειτουργία 350 καταστημάτων έως την άνοιξη, ενώ σήμερα η εταιρεία διαθέτει 315 σε όλη την Ελλάδα από 160 που διατηρούσε το 2004.

Παράλληλα, η ηγεσία της ΤΙΜ προσανατολίζεται στο λανσάρισμα ενός νέου portalμε υπηρεσίες το ΤΙΜ Plus που ξεπερνά τον στόχο των 300.000 χρηστών και φτάνει τους 500.000 μέσα σε έξι μόνο μήνες. Το εμπορικό τμήμα της εταιρείας σχεδιάζει ακόμη πακέτα για οικογένειες, αναβαθμίζει τις λύσεις που προσφέρει στους επαγγελματίες και προωθεί την καρτοκινητή τηλεφωνία για τους νέους.

Η ΤΙΜ Ελλάς ανέκαμψε δριμύτερη στην εγχώρια αγορά κινητής τηλεφωνίας από τον Ιανουάριο του 2005, οπότε προέβη σε δυναμικές κινήσεις με στόχο να αντιμετωπίσει τον υψηλό ανταγωνισμό.

Σε εμπορικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε το επαναλανσάρισμα του καρτοκινητού F2G, η επιτυχία του οποίου σήμανε την δυναμική επάνοδο της ΤΙΜ στην αγορά της καρτοκινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα ένα μεγάλο μέρος των επενδύσεων της ΤΙΜ κατευθύνθηκε στην ενίσχυση του τεχνικού της δικτύου τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια, επιτυγχάνοντας πληθυσμιακή κάλυψη άνω του 99%. Τα

Ταυτόχρονα η εταιρεία αναπτύσσει με ταχείς ρυθμούς και το δίκτυο 3ης γενιάς προκειμένου να προσφέρει ευρυζωνικές υπηρεσίες μέσω κινητού τηλεφώνου.