ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Εντοπίστηκε γιάφκα τρομοκρατών. Σχετίζονται με τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι της Λούκας Κατσέλη".
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: "Συλλήψεις τρομοκρατών. Επιδρομή της Αντιτρομοκρατικής σε γιάφκα στο Χαλάνδρι και σε σπίτια στο Γαλάτσι και τα Εξάρχεια, λίγες ώρες μετά τη βομβιστική ενέργεια στο σπίτι του Γεράσιμου και της Λούκας Αρσένη".
Η ΑΥΓΗ: "Από γαλάζια, πράσινα τα Stage. Επικαλούμενο τα ρουσφέτια της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ μεταφέρει το καθεστώς των Stage αποκλειστικά στον ιδιωτικό τομέα. "Δωράκι" στους εργοδότες".
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μπαίνει λουκέτο στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες. Οι ιδιοκτήτες τους έχουν φάει τα λεφτά του κόσμου σε βίλες, κότερα, αεροπλάνα, ομόλογα, χρηματιστήρια και... γκόμενες".
ΤΟ ΒΗΜΑ: "Το Δεκαήμερο των Δελφίνων. Η εκτίμηση για βέβαιη εκλογική ήττα επιταχύνει τις εξελίξεις στη ΝΔ".
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Σχεδίαζαν επιθέσεις σε πολιτικούς. Μεγάλο χτύπημα στην τρομοκρατία από την Ελληνική Αστυνομία".
ΕΘΝΟΣ: "Κατήφεια και γκρίνια στη ΝΔ. Μετά το ναυάγιο Καραμανλή στις τηλεμαχίες".
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Με μήνυση στην μήνυση της Υπουργού Εξωτερικών απαντά ο Βγενόπουλος και άρχισε το... Δικαστικό "μποξ" MIG - Ντόρας".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Τι χτυπήματα σχεδιάζει το Μαξίμου στον Γιώργο. Όλα τα επόμενα προεκλογικά βήματα του Κ. Καραμανλή".
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Ιδού το κόλπο με το stage. Διαψεύδεται ο Καραμανλής ότι πρόκειται για κοινοτικά κονδύλια".
ΕΣΤΙΑ: "Όλη η αλήθεια για την φορολογία. Όσα δεν ελέχθησαν από τους δύο αρχηγούς".
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Δραματική η μείωση των εσόδων. Και εκτροχιασμός δαπανών".
Ο ΛΟΓΟΣ: "’ρχισε η αντίστροφη μέτρηση... μέχρι τις εκλογές. Σε μια νέα βάση η στρατηγική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ".
ΤΑ ΝΕΑ: "Αερομαχίες διαδοχής στη ΝΔ. Στη σκιά της κόντρας Ολυμπιακής - Aegean".
Η ΝΙΚΗ: "Δεν είναι "μπαμπούλας" η ΕΕ λέει ο Γιώργος και προειδοποιεί: Θα συγκρουστώ με τον Αλμούνια."
ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: "Βάρεσε διάλυση. Η Δεξιά παρασύρει στον γκρεμό οικονομία και κοινωνία".
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: "Ορμητικά με το ΚΚΕ στην κάλπη για ανυποχώρητο αγώνα. Όχι άλλος χρόνος χαμένος".
Η ΧΩΡΑ: "Πάρτι στο σκαμνί με σκληρό ροκ Ντόρας - Βγενόπουλου. Μετά τις αερομαχίες -Λόγω AEGEAN- Οι δύο πλευρές προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη".
ΕΞΠΡΕΣ: " Αδυναμία επιχειρήσεων για τη ρύθμιση οφειλών".
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Προεκλογικό ράλι στο Χ.Α. Υψηλό έτους με τον δείκτη στις 2.611 μονάδες".
ΚΕΡΔΟΣ: "Οι κάλπες δεν φοβίζουν πλέον τους ξένους επενδυτικούς οίκους. Σταθμίζουν τις προεκλογικές εξαγγελίες και προεξοφλούν το αποτέλεσμα".
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Υπερ-επόπτες σε τράπεζες, ασφαλιστικές, χρηματιστήρια".
Στα σημερινά πρωτοσέλιδα του εγχώριου Τύπου κυριαρχούν η γιάφκα στο Χαλάνδρι που εντόπισε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, όπου σύμφωνα με τα στοιχεία που βρέθηκαν, οι τρομοκράτες προετοίμαζαν πολυάριθμες επιθέσεις στο μέλλον, η αποτίμηση από τα επιτελεία των κομμάτων των τηλεμαχιών των προηγούμενων ημερών, η κόντρα Μπακογιάννη - Βγενόπουλου, αλλά και τα λουκέτα στις ασφαλιστικές εταιρίες.