• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:16 - 27 Ιουν 2007

Επισκόπηση Ημερήσιου Τύπου

Ο καύσωνας που πλήττει τη χώρα, οι εκλογές και η υγεία του Αρχιεπισκόπου απασχολούν σήμερα τα πρωτοσέλιδα του Τύπου.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Θόλωσε πάλι τα νερά για πρόωρες εκλογές. Η απάντηση του

ΑΥΡΙΑΝΗ: Παίζει με τα νεύρα του Γιώργου ο Καραμανλής. Αποσυντονίζει το ΠΑΣΟΚ το θρίλερ με τον χρόνο των εκλογών.

ΤΟ ΒΗΜΑ: Έρχονται νέες μεγάλες αλλαγές στις τράπεζες. Κινητικότητα στην αγορά.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Στρατιωτικοί: Το νέο μισθολόγιο. Αυξήσεις και αναδρομικά σε όλους τους ένστολους.

ΕΘΝΟΣ: Εκτόξευση βάσεων έως 1.250 μόρια. Αναλυτικοί πίνακες για όλα τα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Το μεγάλο κόλπο με τα φάρμακα. Πόρισμα-βόμβα: Πως νοσοκομεία, γιατροί και φαρμακοποιοί πλαστογραφούσαν συνταγές.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εκλογική θερμοπληξία υπουργών. Ξαφνικά από Σεπτέμβριο πήγαν στον Μάρτιο του 2008.

ΕΣΤΙΑ: Η αλλαγή ηγεσίας στην Βρεταννία. Ο Μπλαίρ έδειξε τον δρόμο στους σοσιαλιστές.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Δεινή δοκιμασία ΔΕΗ και πολιτών. Στο όριο εξαντλήσεως η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Ρεκόρ κατανάλωσης νερού στην Αττική. 46 βαθμοί Κελσίου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δραματική έκκληση Ευρωπαϊκής Ένωσης για το κλίμα.

ΤΑ ΝΕΑ: Καψώνι από ΔΕΗ με ζέστη-ρεκόρ 110 ετών. Πολύωρες διακοπές στη μισή Ελλάδα.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Στο επίκεντρο η προοπτική της εξουσίας μαζί με τα λαϊκά προβλήματα. Συζητάμε με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

ΧΩΡΑ: Αντέχουμε τον καύσωνα φονιά .Η ΔΕΗ στο κόκκινο. Οι νεκροί έφτασαν τους έξι. Δεκάδες στα νοσοκομεία.

ΕΞΠΡΕΣ: « Φοροελεγκτικά «εργαλεία» και οι ισολογισμοί των Α.Ε. Ένα ακόμα «όπλο» προστίθεται στη φαρέτρα της ΥΠΕΕ κατά της φοροδιαφυγής».

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Η Εφορία καλεί 4.500 Α.Ε. Αναδρομικός έλεγχος στους ισολογισμούς. Η κατάρρευση των εσόδων στο πεντάμηνο φέρνει νέα φορο-επιδρομή».

ΚΕΡΔΟΣ: «Τώρα τρέχουν...21 εκατ. ευρώ την ημέρα για να διασωθεί το Γ΄ΚΠΣ. Ως το τέλος του χρόνου πρέπει να απορροφήσουμε 4 δισ. ευρώ».

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Γ'ΚΠΣ: Απομένουν 12 δισ. ευρώ να «αναλωθούν» σε 18 μήνες. Πρέπει να διπλασιασθεί η αξιοποίηση κονδυλίων για να μη χαθούν κεφάλαια».