• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
Είναι δυνατόν να λείπει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας από την εκδήλωση για τον Ντάνιελ;
00:51 - 11 Νοε 2025

Είναι δυνατόν να λείπει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας από την εκδήλωση για τον Ντάνιελ;

Το βράδυ της Δευτέρας (10/11) πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα εκδήλωση για τους δωρητές που ενισχύουν τις προσπάθειες αποκατάστασης της Θεσσαλίας μετά το καταστροφικό πέρασμα του Ντάνιελ.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρωθυπουργός ο οποίος ευχαρίστησε εκ μέρους της πολιτείας τους εφοπλιστές που συνδράμουν για την αποκατάσταση των ζημιών, που υπολογίζονται στα 3 δισ. ευρώ.

Ως εδώ καλά, ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε η απουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Νίκου Κουρέτα από την εκδήλωση. Γιατί δεν πήγε; Την απάντηση την εδωσε ο ίδιος ο περιφερειάρχης, λέγοντας ότι απλούστατα... δεν προσκλήθηκε.

Φαίνεται το γεγονός ότι δεν ανήκει στην κυβερνώσα παράταξη και ότι εκλέχθηκε απέναντι σε αυτήν, τον άφησε στην απ' έξω. Ο πρωθυπουργός βέβαια ευχαρίστησε τους δωρητές εκ μέρους και της περιφέρειας Θεσσαλίας, ερήμην της.

Παρακάτω το σχόλιο του κ. Κουρέτα για όλα τα παραπάνω σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα:

"Είδα πριν λίγο ότι έγινε μια εκδήλωση των Ελλήνων εφοπλιστών για την περιφέρεια Θεσσαλίας. Και μίλησε και ο πρωθυπουργός ευχαριστώντας εκ μέρους της περιφέρειας Θεσσαλίας την ένωση εφοπλιστών που βοηθάει την Θεσσαλία. Εγώ που είμαι περιφερειάρχης Θεσσαλίας δεν προσκλήθηκα. Μάλλον περίσσευε ο περιφερειάρχης ε; Τι ωραία ατμόσφαιρα είστε εκεί κάτω στην Αθήνα.

Σας ευχαριστούμε πολύ αλλά την άποψη μας δεν την έχετε . Θα την έχετε σύντομα όμως".

Τελευταία τροποποίηση στις 11/11/2025 - 01:06