• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
ΕΛ.ΑΣ.: Σε αναζήτηση του εντολέα της δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία
13:52 - 05 Απρ 2019

ΕΛ.ΑΣ.: Σε αναζήτηση του εντολέα της δολοφονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία

«Πληρωμένος δολοφόνος που εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου» είναι, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, ο 31χρονος Βούλγαρος ο οποίος συνελήφθη για την δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, στον Εισαγγελέα και αναζητείται ως συνεργός ο 35χρονος αδελφός του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ. άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

Το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έφτασε στην εξιχνίαση της υπόθεσης, μετά από μεθοδική έρευνα, αξιοποιώντας όλο το υλικό που είχε στη διάθεσή της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 31χρονος και ο αδελφός του έφτασαν στην Αθήνα από τη Σόφια στις 12 Οκτωβρίου 2018 και από τότε οργάνωναν το σχέδιο της δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία αλλάζοντας πολλά αυτοκίνητα, τα οποία ενοικίαζαν από γραφεία καθώς και ξενοδοχεία, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός δράστης είχε απελαθεί από τον Καναδά το 2016 κατηγορούμενος για διάφορα αδικήματα, μεταξύ των οποίων παράνομη κατοχή και επίθεση με όπλο.