• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
13:42 - 12 Δεκ 2006

Singular Logic: Πρόγραμμα stock options

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα stockoptions που αφορά σε 82 στελέχη -μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Στελέχη της Εταιρίας και των συνδεδεμένων εταιριών, και σε .316.601 νέες κοινές ονομαστικές με δικαίωμα ψήφου μετοχές έδωσε η εταιρεία SingularLogic. Η προσφορά έχει 3ετή διάρκεια.

Σήμερα το ολοσχερώς καταβεβλημένο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας, πριν από την εξάσκηση των δικαιωμάτων προαιρέσεων που θα λάβουν χώρα στο έτος 2006, ανέρχεται στο ποσό των 6.949.804,50 ευρώ. διαιρούμενο σε 23.166.015 κοινές ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,30 ευρώ η κάθε μία.

Το Πρόγραμμα το οποίο ορίζει τα εξής :

1. Ο συνολικός αριθμός των δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών ανέρχεται στο 1/10 του αριθμού των υφισταμένων, κατά το χρόνο λήψης των ανωτέρω αποφάσεων, μετοχών της Εταιρίας, ήτοι συνολικά 2.316.601 μετοχές, σε περίπτωση που οι δικαιούχοι ασκήσουν εν όλω τα χορηγηθέντα δικαιώματα προαίρεσης.

2. Χρόνος άσκησης. Τα Δικαιώματα θα ασκηθούν σταδιακά μέσα σε μία 3ετία με τελευταία περίοδο εξάσκησης τον Δεκέμβριο του 2008. Η σταδιακή κατανομή των δικαιωμάτων προαίρεσης ορίσθηκε χρονικά ως εξής: α) Εντός του έτους 2006 δύνανται να ασκηθούν εν όλω ή εν μέρει δικαιώματα που αναλογούν σε 1.063.750 μετοχές. β) Εντός του έτους 2007 δύνανται να ασκηθούν εν όλω ή εν μέρει δικαιώματα που αναλογούν σε 734.500 μετοχές. γ) Εντός του έτους 2008 δύνανται να ασκηθούν εν όλω ή εν μέρει δικαιώματα που αναλογούν σε 518.351 μετοχές.

3. Δικαιούχοι. Δικαιούχοι του Προγράμματος είναι τα μέλη του ΔΣ και τα Στελέχη της Εταιρίας και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών. Ωστόσο κριτήριο για την συμμετοχή στο πρόγραμμα αποτελεί η απόδοση εκάστου εκ των δικαιούχων όσον είναι σύμφωνη με τις προσδοκίες της Εταιρίας καθώς και η επίτευξη των στόχων της Εταιρίας, η συμμετοχή στη διαμόρφωση της κερδοφορίας κ.λπ. Ο ακριβής αριθμός των δικαιωμάτων που παραχωρείται σε κάθε δικαιούχο, ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας με βάση τη θέση και την απόδοση με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου μετά από εισήγηση της Επιτροπής Αμοιβών.

4. Τιμή διάθεσης. Η τιμή διάθεσης κάθε μετοχής σε δικαιούχους του Προγράμματος, ανέρχεται στο ποσό των 2,90 ΕΥΡΩ. Οι εν λόγω μετοχές θα είναι κοινές ονομαστικές με δικαίωμα ψήφου. Σε περίπτωση εταιρικών γεγονότων (π.χ. αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου, μειώσεων μετοχικού κεφαλαίου, συγχωνεύσεων κ.ο.κ.), τα οποία θα οδηγούν σε μεταβολή της ονομαστικής αξίας των μετοχών της Εταιρίας, οι όροι του προγράμματος, περιλαμβανομένης της τιμής, θα αναπροσαρμόζονται από το Δ.Σ αντιστοίχως κατά τρόπον ώστε να παραμένουν ακέραια τα δικαιώματα των δικαιούχων του Προγράμματος.

5. Ειδικές Αρχές. Α)Το Διοικητικό Συμβούλιο δύναται να αποφασίζει πέραν της δυνατότητας άσκησης από τον δικαιούχο των δικαιωμάτων προαιρέσεως κατά το τρέχον εκάστοτε έτος εν όλω και τα ακόλουθα: i) την δυνατότητα άσκησης από τον δικαιούχο των δικαιωμάτων προαιρέσεως εν μέρει κατά το τρέχον κάθε φορά έτος και την μετάθεση του υπολοίπου στο επόμενο ή τα επόμενα ημερολογιακά έτη σύμφωνα με τους όρους του Προγράμματος, ii) την δυνατότητα άσκησης από τον δικαιούχο των δικαιωμάτων προαιρέσεως εν μέρει κατά το τρέχον κάθε φορά έτος και την μη μετάθεση του υπολοίπου στα επόμενα ημερολογιακά έτη (αφαίρεση των δικαιωμάτων προαίρεσης), και ταυτόχρονα τη χορήγηση των δικαιωμάτων αυτών σε ένα ή περισσότερα τρίτα πρόσωπα δυνάμενα να ασκήσουν αυτά εν μέρει ή εν όλω κατά το τρέχον ή τα επόμενα έτη, iii) την δυνατότητα άσκησης από τον δικαιούχο κατά το τρέχον έτος του συνόλου των δικαιωμάτων προαιρέσεως που αντιστοιχούν στο τρέχον κάθε φορά έτος και μέρους ή και του συνόλου των δικαιωμάτων προαιρέσεως που αντιστοιχούν στο επόμενο ή στα επόμενα έτη.

Β)Τα δικαιώματα προαιρέσεως είναι προσωποπαγή, χορηγούνται αποκλειστικά στα Μέλη του Δ.Σ. της Εταιρίας και τα στελέχη της, καθώς και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιριών λόγω της ιδιότητας τους και δεν εκχωρούνται σε τρίτους ούτε επιτρέπεται η επιβάρυνση τους με βάρη ή άλλα εμπράγματα δικαιώματα. Κάθε διάθεση ή επιβάρυνση αυτών είναι άκυρη έναντι της Εταιρίας και συνεπάγεται την αυτοδίκαιη απώλεια του δικαιώματος.

Γ) Στην περίπτωση λύσης της σχέσης εξαρτημένης εργασίας ή άλλης σύμβασης παροχής υπηρεσιών κατά περίπτωση, για οποιονδήποτε λόγο (οικειοθελής αποχώρηση ή καταγγελία ή συμφωνία μεταξύ των μερών περί λύσης της σύμβασης εξαρτημένης εργασίας ή άλλης