Συγκεκριμένα, οι εν λόγω ομολογίες θα εκδοθούν από την συσταθείσα στο Λουξεμβούργο εξ ολοκλήρου θυγατρική της, Neochimiki Luxembourg S.A., με την εγγύηση της Νεοχημική.
Οι Ανταλλάξιμες Ομολογίες θα είναι ανταλλάξιμες με μετατρέψιμες ομολογίες, οι οποίες θα εκδοθούν από την Νεοχημική και θα είναι μετατρέψιμες σε νέες κοινές μετοχές της Νεοχημικής.
Οι Μετατρέψιμες Ομολογίες θα εκδοθούν σύμφωνα με την ειδική απόφαση που ελήφθη από την επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Νεοχημικής που συνεδρίασε στις 28 Μαρτίου 2007 και θα αναληφθούν και καλυφθούν από την Εκδότρια.
Οι Ανταλλάξιμες Ομολογίες έχουν τοκομερίδιο ανερχόμενο σε 1,25% ετησίως, που θα καταβάλλεται δεδουλευμένα ανά εξάμηνο, και απόδοση 3,75%.
Η τιμή μετατροπής αναμένεται να ορισθεί σε 28,20 Ευρώ, που αντιστοιχεί σε premium περίπου 35% σε σχέση με την τιμή αναφοράς των μετοχών της Νεοχημικής στο Χρηματιστήριο Αθηνών κατά το χρόνο της Προσφοράς.
Δείτε εδώ το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης.



