• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:23 - 18 Ιουλ 2007

Επισκόπηση Ημερήσιου Τύπου

Οι νέες εστίες των πυρκαγιών, το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την έρευνα και την τεχνολογία και η υπόθεση της αναβαθμολόγησης γραπτών των ειδικών μαθημάτων των πανελλαδικών εξετάσεων, είναι τα κυριότερα θέματα στα πρωτοσέλιδα του ημερήσιου Τύπου


ΕΞΠΡΕΣ: Ηλεκτρονικό... δίχτυ στην έκπτωση φόρου. Το υπ. Οικονομικών επεξεργάζεται πρόταση ριζικής μεταβολής στο καθεστώς των αποδείξεων.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Το ράλι προκαλεί ίλιγγο. Σήμα για διόρθωση στα χρηματιστήρια. Νέο ρεκόρ του Dow πάνω από 14.000 μονάδες, αλλά οι αναλυτές προειδοποιούν.

ΚΕΡΔΟΣ: Δύο ρηξικέλευθες προτάσεις: Σύνταξη ανάλογα με τις εισφορές. Δίδακτρα στα AEI με κρατικά δάνεια. Αιχμηρή παρέμβαση της Alpha BAnk σε δύο φλεγόμενα μέτωπα.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Προαγγελία νέας αύξησης των επιτοκίων από την ΕΚΤ. Η EKT «βλέπει» πληθωριστικό κίνδυνο.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ : Νίκησαν τον καρκίνο!...Βαρυσήμαντη ανακοίνωση στο Επιστημονικό Συνέδριο της Θεσσαλονίκης.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 8.451 νέες ευκαιρίες. Όλες οι θέσεις κατά ειδικότητα και φορέα.

Η ΑΥΓΗ: Πλήγμα στην έρευνα. Με νομοσχέδιο κοινοπραξίες Πανεπιστημίων - Ιδιωτικού τομέα.

ΤΟ ΒΗΜΑ: Μετεκλογικά το "δωράκι" στις γυναίκες...Σύνταξη στα εξήντα πέντε. Η εξίσωση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης με τους άνδρες θα γίνει αμέσως ή σταδιακά.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Επένδυση στη γνώση και την έρευνα. Νέο θεσμικό πλαίσιο κατατίθεται τις επόμενες ημέρες στη Βουλή.

ΕΘΝΟΣ: Τραγέλαφος με τις Πανελλαδικές. Προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη οι 33 υποψήφιοι-Θύματα της... γομολάστιχας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πύρινος τρόμος. 75 πυρκαγιές σε 24 ώρες. Μετά τον Υμηττό απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές σε Πεντέλη και Βριλήσσια- Σοβαρές ενδείξεις για σχέδιο εμπρηστών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ιδού οι εμπρηστές. Απέραντο σκουπιδαριό ο Υμηττός.

ΕΣΤΙΑ: Το ΠΑΣΟΚ oδεύει προς νέα ήττα. Δύσκολα μπορεί να επικρατήση της Νέας Δημοκρατίας.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Νομοσχέδιο για την έρευνα με πολλές αδυναμίες. Σημαντικές τομές στην οργάνωση των μεταπτυχιακών σπουδών.

ΤΑ ΝΕΑ: Ψηλά τα χέρια στο μπαράζ των πυρκαγιών. Η κυβέρνηση ζητάει επειγόντως σωσίβιο από Ευρώπη.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Έξι προτάσεις για τη σωτηρία των δασών. Συνέντευξη τύπου της ΓΓ της ΚΕ του KKE για τις πυρκαγιές.