ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 3.094 νέες προσλήψεις. Οι ειδικότητες ανά φορέα και κατηγορία εκπαίδευσης.
ΑΥΡΙΑΝΗ: Στον Πρόεδρο για εκλογές ο Καραμανλής την Δευτέρα 20 Αυγούστου. Κάλπες στις 23 Σεπτεμβρίου όπως πρώτη αποκάλυψε η "Αυριανή".
ΤΟ ΒΗΜΑ: Τροχιοδεικτικές βολές, φήμες και κρυφτό με το πόρισμα Ζορμπά. Η προεκλογική εκστρατεία άρχισε πριν την ώρα της.
Η ΒΡΑΔΥΝΗ: 4.302 διορισμοί εκπαιδευτικών. 2.883 καθηγητές, 459 δάσκαλοι και 960 νηπιαγωγοί.
ΕΘΝΟΣ: Τρέχουν για 8.983 προσλήψεις-εξπρές. Οι πρόωρες εκλογές επιταχύνουν τους διαγωνισμούς.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σήμα Καραμανλή για εκλογές. Στην τελική ευθεία μετά τον Δεκαπενταύγουστο. Πιθανότερη ημερομηνία η 23η Σεπτεμβρίου.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Τα ομόλογα τον σπρώχνουν για 16. Φοβάται αναζωπύρωση ο Καραμανλής και σκέπτεται εκλογές-εξπρές.
ΕΣΤΙΑ: Μία Αθήνα διαφορετική. Πρωτοφανής εφέτος η μαζική έξοδος.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Νέα σενάρια περαιτέρω επίσπευσης των εκλογών. Αύριο επιστρέφει ο πρωθυπουργός.
ΤΑ ΝΕΑ: Μαύρο χρήμα βρήκε ο Ζορμπάς. Έφυγαν εκατομμύρια σε άγνωστους αποδέκτες.
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν για μετά τις εκλογές νέα χτυπήματα στην Κοινωνική Ασφάλιση.
ΧΩΡΑ: Ηλεκτρονικοί υπολογιστές δωρεάν σε 3.560 μαθητές με αναπηρία. Θα δοθεί μαζί και το λογισμικό.
ΕΞΠΡΕΣ: "Ασπίδα... στην οικονομία οι εκλογές το φθινόπωρο. Υπουργοί μιλούν πλέον ανοιχτά για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες τον Σεπτέμβριο".
ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Η Wall φρέναρε την άνοδο. Ενισχύουν τη ρευστότητα ΕΚΤ και Fed".
ΚΕΡΔΟΣ: "Δειλή ανάκαμψη στις αγορές. Συγκρατημένοι οι επενδυτές".
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Παράταση για τις ευνοϊκές ρυθμίσεις οφειλών στα Ταμεία. Για επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους".