ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ
1. Μεταφορά της έδρας της εταιρείας
2. Τροποποίηση του άρθρου 2 του Καταστατικού της Εταιρείας.
3. Λοιπές ανακοινώσεις και εγκρίσεις.
Όσοι από τους κ.κ. Μετόχους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως είτε δια αντιπροσώπου, οφείλουν, σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, να δεσμεύσουν στο Σύστημα Αΰλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), μέσω του χειριστή τους, τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν.
Όσοι από τους μετόχους διατηρούν τις μετοχές τους στον ειδικό λογαριασμό του Σ.Α.Τ. οφείλουν να δεσμεύσουν μέσω της εταιρείας Ελληνικά Χρηματιστήρια Α.Ε.(πρώην Κεντρικό Αποθετήριο Αξιών Α.Ε.) τον αριθμό των μετοχών με τις οποίες επιθυμούν να συμμετάσχουν.
Και στις δύο περιπτώσεις οι κ.κ. Μέτοχοι οφείλουν να καταθέσουν τις σχετικές βεβαιώσεις δέσμευσης στο Ταμείο της Εταιρείας στην έδρα της (οδός Αυγής 53 και Ποταμού, 145 64 Κηφισιά, αρμόδιος κ. Ανδρέας Βουράκης, Υπεύθυνος Τμήματος Εξυπηρέτησης Μετόχων, ώρες εξυπηρέτησης 09:00-14:00 μ.μ.) πέντε (5) τουλάχιστον εργάσιμες ημέρες πριν από την ημερομηνία της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, δηλαδή μέχρι και την 22.10.2008.
Όσοι από τους μετόχους είναι νομικά πρόσωπα πρέπει εντός της ιδίας προθεσμίας να καταθέσουν, σύμφωνα με το νόμο και τα νομιμοποιητικά τους έγγραφα. Επίσης εντός της ιδίας πενθήμερης προθεσμίας πριν από την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης, οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν δι? αντιπροσώπου στην ανωτέρω Συνέλευση, οφείλουν να καταθέσουν ή ν' αποστείλουν στο Ταμείο της Εταιρείας τα έγγραφα νομιμοποίησης των αντιπροσώπων τους
