Ο οίκος εστιάζει στην αύξηση της κίνησης στην Αττική Οδό και σε όποια κατεύθυνση δώσει η διοίκηση για το πρώτο τρίμηνο του 2009 αναφορικά με τις προοπτικές αλλά και την πρόοδο στων ενεργειακών σχεδίων της. Συνεχίζει να πιστεύει πως η εταιρεία είναι υποτιμημένη καθώς διαπραγματεύεται 7,3 φορές τα κέρδη του 2008 και 4,8 φορές τα EBITDA. Για το σύνολο της χρήσης περιμένει κέρδη ανά μετοχή 0,53 ευρώ. Ο οίκος διατηρεί τη σύσταση αγοράς και την τιμή στόχο των 8,70 ευρώ.
Για τον ΟΤΕ περιμένει ισχυρό τέταρτο τρίμηνο αλλά η αγορά σημειώνει πως ενδιαφέρεται πιο πολύ για την πορεία του 2009. Τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στις 27/3 και ο οίκος περιμένει έσοδα 1,66 δισ. στο τέταρτο τρίμηνο προσαρμοσμένα EBITDA 543 εκατ. και καθαρά κέρδη 125 εκατ. ευρώ. Επίσης περιμένει μέρισμα 0,80 ευρώ. Για το σύνολο της χρήσης περιμένει κέρδη ανά μετοχή 1,35 ευρώ στα ίδια επίπεδα με του 2007. Η σύσταση διακράτησης και η τιμή στόχος των 13,50 ευρώ διατηρούνται.
Στις 26/3 αναμένονται τα αποτελέσματα της Μυτιληναίος και ο οίκος διατηρεί τη σύσταση διακράτησης και την τιμή στόχο των 6,20 ευρώ. Για το τέταρτο τρίμηνο περιμένει μείωση πωλήσεων 18% στα 201 εκατ. ευρώ, EBITDA 16 εκατ. μειωμένα κατά 42% και καθαρά κέρδη 7 εκατ. ευρώ εξαιρουμένων των έκτακτων κερδών. Για το σύνολο της χρήσης περιμένει ζημία ανά μετοχή 0,06 ευρώ.



