• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
09:08 - 05 Δεκ 2006

Επισκόπηση Ελληνικού Τύπου

Τα προβλήματα στα λιμάνια αλλά και τα αεροδρόμια απασχολούν κυρίως τα σημερινά πρωτοσέλιδα του τύπου.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: 79,3 εκατ. ευρώ για τρίτεκνες - πολύτεκνες οικογένειες. Σε ποιους δίνονται τα επιδόματα διμήνου και το πριμ των 2.000 ευρώ για το τρίτο παιδί και άνω.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Αυξάνονται οι συντάξεις. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων.

Η ΑΥΓΗ: ΠΑΣΟΚ Ολον μεν, διχασμένο δε. Η επόμενη μέρα μετά τις διευθετήσεις στα ηγετικά όργανα.

ΑΥΡΙΑΝΗ: Πανικός στο καρτέλ του γάλακτος. Με απειλές αντιμετωπίζουν οι βιομήχανοι τα πρόστιμα δεκάδων δισεκατομμυρίων που είναι έτοιμη να επιβάλει η Επιτροπή Ανταγωνισμού.

ΤΟ ΒΗΜΑ: Τα λιμάνια βράζουν και η αγορά καίγεται... Νέα "καραγκιοζιλίκια".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Σπίτια για τους στρατιωτικούς. Προχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς το πρόγραμμα του ΥΕΘΑ.

ΕΘΝΟΣ: Εξτρα φόροι στα ακίνητα το 2007. Στα ύψη οι επιβαρύνσεις με τη νέα άνοδο των αντικειμενικών.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ώρα ευθύνης για τα λιμάνια. 300 εργαζόμενοι μπλοκάρουν τη μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Λιμάνια ΑΧ! Αεροδρόμιο ΒΑΧ! Ελλείψεις στην αγορά ταλαιπωρία στο "Ελ. Βενιζέλος".

ΕΣΤΙΑ: Η κατάργησις του ΦΜΑΠ. Ανεπαρκής η προαναγγελία του υπουργού Οικονομίας.

ESPRESSO: Κρυφός γάμος υφυπουργού με ρεπόρτερ. Παρέδωσε τα... όπλα ο Ι. Λαμπρόπουλος.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Παρακλάδια σκανδάλου της Siemens στην Ελλάδα. Αγωγή της εταιρείας εναντίον Έλληνα πρώην στελέχους της.

ΤΑ ΝΕΑ: Καπέλο 6.200 ευρώ για έναν βηματοδότη! Όργιο κερδοσκοπίας στα νοσοκομεία.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μεγάλη νίκη Τσάβες στις εκλογές.

Η ΧΩΡΑ : Ουρές για τεστ στο "Δημόκριτο" από ταξιδιώτες του Λονδίνου! Πανικός για μόλυνση από ραδιενέργεια.

ΕΞΠΡΕΣ: «Αξονας» Ελλάδας - Ιταλίας με 1 δισ. στο φυσικό αέριο. Ταχεία προώθηση του αγωγού και έναρξη κατασκευής το 2008, συμφώνησαν Καραμανλής-Πρόντι.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Έμφραγμα στις μεταφορές. Χάος στα λιμάνια και το αεροδρόμιο. Ελλείψεις αγαθών και κερδοσκοπικά παιχνίδια με ανατιμήσεις στην αγορά.

ΚΕΡΔΟΣ: Θρίλερ στη Romtelecom. Η ρουμανική κυβέρνηση απέλυσε τον σύμβουλο ιδιωτικοποίησης.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Κλειδώνει» το έλλειμμα με αύξηση δημοσίων εσόδων. Υπερκαλύφθηκε στο ενδεκάμηνο ο στόχος του Προϋπολογισμού.