• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
09:06 - 13 Δεκ 2006

Επισκόπηση Ελληνικού Τύπου

Η αντιπαράθεση για την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ και η φορολόγηση των αποθεματικών των επιχειρήσεων μονοπωλούν το ενδιαφέρον στα σημερινά πρωτοσέλιδα του τύπου.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: 10.000 νέες θέσεις εργασίας με τον νέο αναπτυξιακό νόμο.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 10.703 νέες ευκαιρίες. Η κατανομή των θέσεων ανά φορέα και ειδικότητα.

Η ΑΥΓΗ: Απεργία-απάντηση. Γενική κινητοποίηση στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα.

ΑΥΡΙΑΝΗ: Είναι πολλά τα λεφτά στον ΟΤΕ και τεράστια τα συμφέροντα των εγχώριων και ξένων νταβατζήδων που λυμαίνονται τις προμήθειες. Να προσέξει ο Καραμανλής μην την πατήσει σαν τον... Μητσοτάκη.

ΤΟ ΒΗΜΑ: Κυβερνητικός εμφύλιος για τον ΟΤΕ. Ανοιχτές διαφωνίες υπουργών.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Όχημα ανάπτυξης. Επιδοτήσεις έως 60% δίνει ο νέος αναπτυξιακός.

ΕΘΝΟΣ: Μέρες '93 ξαναφέρνει ο ΟΤΕ. Ρήγμα Σουφλιά στην κυβέρνηση. Ο "επίτιμος" ξαναχτυπά.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Έμπλεξαν οι "γραμμές" για ΟΤΕ. Σύγχυση... στρατηγικής από τη δημόσια διαφοροποίηση Σουφλιά.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Μπλέξαν οι γραμμές τους. ΟΤΕ: Οξεία αντιπαράθεση Σουφλιά - Αλογοσκούφη.

ΕΣΤΙΑ: Όλη η αλήθεια για τον εκλογικό νόμο. Απλούστερος και δικαιότερος, με ένα σοβαρό μειονέκτημα.

ESPRESSO: Πτώματα στις αυλές! Φρίκη (λόγω πρέζας) υπό τη σκιά του Παρθενώνα.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Βαρύ πρόστιμο στη Vodafone για υποκλοπές. Πρόταση που θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της ΑΔΑΕ.

ΤΑ ΝΕΑ: Σφαγή στη ΝΔ για τον μάνατζερ. Θεατής (και) για τον ΟΤΕ ο Καραμανλής.

Η ΝΙΚΗ: Σχέδιο απαξίωσης. Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει δολιοφθορά στον ΟΤΕ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Γενική απεργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ σε 55 πόλεις σήμερα.

Η ΧΩΡΑ: Κόντρες και μαχαιριές στο εσωτερικό της κυβέρνησης για τις αποφάσεις του Π. Βουρλούμη.

ΕΞΠΡΕΣ: Δρόμος με «αγκάθια» η ιδιωτικοποίηση ΟΤΕ. Οι ενδοκυβερνητικές τριβές προστίθενται στις αντιδράσεις εργαζομένων - αντιπολίτευσης.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Τι αλλάζει στα αποθεματικά. Με την έναρξη της επένδυσης οι εταιρείες θα σχηματίζουν τα αφορολόγητα κεφάλαια.

ΚΕΡΔΟΣ: Στην «κλίνη του Προκρούστη» τα αφορολόγητα αποθεματικά. Προς γενική αναθεώρηση το καθεστώς μετά τη μείωση των φορολογικών συντελεστών.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Ποιοι θα επιλεγούν το 2007 για προσωρινό φοροέλεγχο. Με μαθηματικό τύπο θα ορισθεί από τις ΔΟΥ δείγμα 20%.