• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
16:56 - 24 Σεπ 2007

Σε holding η Βιοσώλ και εξαγορά εταιρείας

Σκέψεις για την μετατροπή της Βιοσώλ σε εταιρεία συμμετοχών επικράτησαν κατά την γενική συνέλευση των μετόχων.

Παράλληλα, αποφασίστηκε Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 8,343,794.40 ευρώ το μεγαλύτερο μέρος των οποίων προβλέπεται να διατεθεί για την εξαγορά της εταιρίας Culligan Hellas AE, η οποία κατέχει σημαντική θέση στον τομέα της επεξεργασίας ύδατος. Οι μέτοχοι εξουσιοδότησαν το Διοικητικό Συμβούλιο για περαιτέρω αυξήσεις για να χρηματοδοτηθούν και νέες επενδύσεις με εξαγορές και συγχωνεύσεις με στόχο την ταχύρυθμη ανάπτυξη της εταιρίας στους παραπάνω τομείς δραστηριότητας.

Επίσης αποφάσισαν να μελετηθεί η αλλαγή του ονόματος της εταιρίας και η μετατροπή της σε εταιρία συμμετοχών. Η νέα επωνυμία θα πρέπει να εκφράζει τις νέες δραστηριότητες του ομίλου και να καλύπτει την οικολογική τους διάσταση.

Τέλος η Γενική Συνέλευση ενέκρινε την ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου με την προσθήκη νέων μελών, εμπείρων και καταξιωμένων στελεχών επιχειρήσεων, με γνώσεις της αγοράς, μεταξύ των οποίων σε θέση εκτελεστικού αντιπροέδρου με αρμοδιότητες για την στρατηγική ανάπτυξη και τις νέες επενδύσεις του ομίλου τον γνωστό οικονομολόγο και πρώην τραπεζίτη Αναστάσιο Τζαβέλλα.