• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
09:14 - 20 Δεκ 2006

Επισκόπηση Ελληνικού Τύπου

Οι δηλώσεις Πολύδωρα και η συμφωνία ΟΤΟΕ-τραπεζιτών απασχολούν, μεταξύ άλλων, τα σημερινά πρωτοσέλιδα του τύπου.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι νέοι μισθοί για 60.000 τραπεζοϋπαλλήλους. Συμφωνία ΟΤΟΕ - τραπεζιτών.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 5.013 νέες θέσεις στο Δημόσιο. Η κατανομή κατά ειδικότητα και φορέα.

Η ΑΥΓΗ: Ο πραίτωρ της "ζαρντινιέρας" είναι ακόμη υπουργός! Ακροδεξιό παραλήρημα Πολύδωρα - ομπρέλα στην αστυνομική βία.

ΑΥΡΙΑΝΗ: Η μαφία του τζόγου στήνει παιχνίδια. Παράγοντες, διαιτητές και ποδοσφαιριστές εμπλέκονται στο κύκλωμα που έχει τινάξει στον αέρα τις εταιρίες στοιχημάτων.

ΤΟ ΒΗΜΑ: Κάθε γωνία και ιδιωτικό πανεπιστήμιο! Ποιοι ετοιμάζουν νέα ΑΕΙ.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αντικειμενικές: Νέες τιμές σε σπίτια, οικόπεδα. Θα ισχύσουν από 1/2/2007.

ΕΘΝΟΣ: Εκτροπή διαρκείας από Πολύδωρα. Ομπρέλα κάλυψης από Μαξίμου με σημαιοφόρο τον Ρουσόπουλο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Σούπερ deal ΟΤΟΕ - τραπεζών. Συμφωνία σταθμός για ανοικτά γκισέ απογεύματα και Σάββατο.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ο πραίτωρ σε παραλήρημα. Συγγνώμη στα λόγια ζήτησε στη Βουλή, αλλά...

ΕΣΤΙΑ: Συντριπτικό "Όχι" στην Τουρκία. Οι Ευρωπαίοι πολίτες δεν επιθυμούν την ένταξή της.

ESPRESSO: Θρίλερ με αίρεση που "ανατινάζει" τον νου των πιστών της. Σάλος στην Κρήτη! Αυτοπυροβολήθηκε 32χρονος γιατί τον... καλούσε ο Θεός.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Απαισιόδοξοι, αντιφατικοί και φοβισμένοι οι Νεοέλληνες. Διαπιστώσεις του Ευρωβαρόμετρου.

Ο ΛΟΓΟΣ: Έρευνα του ευρωβαρόμετρου: Ο Έλληνας εμπιστεύεται την ΕΕ περισσότερο από την κυβέρνησή του.

ΤΑ ΝΕΑ: Ακροδεξιά κάλαντα από τη ΝΔ. Κάλυψη Πολύδωρα από το Μαξίμου.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Εθνικό οδικό δίκτυο: Αυξήσεις 500% στην τιμή των διοδίων!

ΧΩΡΑ: Ανοιχτές θα παραμένουν το Σάββατο οι τράπεζες. Συμφωνία ΟΤΟΕ -τραπεζών για ΣΣΕ.

TRAFFIC NEWS: Την έδειραν και απέβαλε! Αγριος ξυλοδαρμός της Playmate Εύης Χειλά στην παραλιακή.

ΕΞΠΡΕΣ: Από Φεβρουάριο η αύξηση των αντικειμενικών αξιών. "Μπόνους" για τη μεγάλη περιουσία ο υπολογισμός ΦΜΑΠ σε τιμές 2001.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Πρόταση από τη Suez για εξαγορά της ΕΥΑΘ. Επίσημη προσφορά του γαλλικού κολοσσού προς την κυβέρνηση.

ΚΕΡΔΟΣ: Ο πρόεδρος της Εθνικής σε μία de profundis συνέντευξή του κ. Τάκης Αράπογλου μιλάει στο "Κέρδος" για τα επιτόκια, τα καρτέλ, την Τουρκία, τον ανταγωνισμό και τις νέες εξαγορές.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Αναβάλλεται η αύξηση των αντικειμενικών στα ακίνητα. Σε περίπτωση πρόωρων εκλογών θα παραπεμφθεί στις "καλένδες".