• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
08:46 - 13 Μαρ 2007

Επισκόπηση Ελληνικού Τύπου

Η έξαρση της βίας των τελευταίων ημερών, οι προτάσεις για την αντιμετώπισή της, καθώς και η έρευνα της Τράπεζας της Ελλάδας για τον "χάρτη" των δανείων απασχολούν σήμερα τα Πρωτοσέλιδα του Τύπου.
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Εγκύκλιος του ΙΚΑ: Νέα εισοδηματικά κριτήρια για συνταξιούχους. Ποιοι παίρνουν φέτος το ΕΚΑΣ και ποια τα ποσά.

ΑΝΩ ΚΑΤΩ: "Ασπίδα" σε ΕΛ.ΑΣ. και Πολύδωρα. Κυβερνητική κάλυψη στους χειρισμούς για τα επεισόδια.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Πτώση 92% στον τζίρο των καταστημάτων. Σε απόγνωση οι έμποροι του κέντρου της Αθήνας λόγω των ταραχών.

ΑΥΡΙΑΝΗ: Κάνε γρήγορα εκλογές κύριε Καραμανλή. Τρέξε να προλάβεις για να μην... την πατήσεις! Η αναμπουμπούλα συνεχίζεται και όσο πάει θα μεγαλώνει...

ΤΟ ΒΗΜΑ: Μεσαίοι, αστοί και νεολαίοι οι μεγάλοι οφειλέτες. Ο χάρτης της υπερχρέωσης.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Αυξήσεις στους αστυνομικούς και 2.000 προσλήψεις ειδικών φρουρών. "Προωθείται σχέδιο νόμου", δηλώνει ο Πολύδωρας.

ΕΘΝΟΣ: Έρχονται τα ΚΑΜάρια του Βύρωνα. Κινητές Αστυνομικές Μονάδες κατά εγκληματιών και... κουκουλοφόρων.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Παραπαιδεία με κόστος 4,3 δισ. ευρώ. Τα νοικοκυριά πληρώνουν την κρατική ανεπάρκεια.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Δωρεάν " Παιδεία 4,4 δισ. ευρώ και... δακρυγόνα. Οι γονείς πληρώνουν κάθε χρόνο και... χθες στα δικαστήρια.

ΕΣΤΙΑ: Απαράδεκτη αντιπολίτευσις. Ποιοι κρύβονται πίσω από τα έκτροπα.

ESPRESSO: Πρώην υπουργός έγινε παπάς! Όταν έχασε τη Θεοφανώ του άρχισε να βλέπει τον κόσμο αλλιώς. Διετέλεσε και γενικός γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας, της Βουλής και του Παιδείας.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Η έξαρση βίας προβληματίζει την κυβέρνηση. Δύο τάσεις επικρατούν στην Αστυνομία.

ΤΑ ΝΕΑ: Προτάσεις σοκ για τον εξοπλισμό των ΜΑΤ. Έκτακτη σύσκεψη χθες το βράδυ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Έξω τα ΜΑΤ από τις πορείες... Παρέμβαση του ΚΚΕ για τις συλλήψεις φοιτητών.

Η ΧΩΡΑ: Σε ρόλο άμυνας η Αστυνομία στις επικίνδυνες προκλήσεις. Οι συλληφθέντες, πλην ενός, αφέθησαν ελεύθεροι.

TRAFFIC NEWS: Έκαναν μαύρο τον παπαράτσι που τους... φωτογράφισε! Οι "φουσκωτοί' των Ψινάκη και Αλεξανδράτου. Έπεσε άγριο ξύλο!

ΕΞΠΡΕΣ: "Στόχοι" για δανεισμό 550.000 μικρομεσαίες. Οι τράπεζες ετοιμάζουν ειδικά προγράμματα για επιχειρήσεις με μηδενική χρηματοδότηση".

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Διαιτησία για δάνεια-κάρτες. "Φρένο" στους καταχρηστικούς όρους. Νομοθετική παρέμβαση για τα έξι προβλήματα στις τραπεζικές συναλλαγές".

ΚΕΡΔΟΣ: "Σβήνει το εμπορικό κέντρο. Κραυγή αγωνίας από τη Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και 8 προτάσεις από το ΕΒΕΑ".

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Καταρρέει το εμπόριο στο κέντρο της Αθήνας. Έκκληση της ΕΣΕΕ για μετάθεση του συλλαλητηρίου της Πέμπτης".