• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
14:12 - 22 Ιαν 2007

Intralot: Τι ανακοινώνει για τις εξελίξεις στην Τουρκία

Σχετικά με την προσφυγή της GTech Avrasya Teknik Hizmet ve Musavirlik κατά της Τουρκικής Αρχής Κρατικών Προμηθειών και του οργανισμού Spor Toto με την οποία ζητούσε την ακύρωση του διαγωνισμού αλλά και το προκαθορισμένο στοίχημα που έχει κατακυρωθεί στην θυγατρική του ομίλου Inteltek καθώς και την ακύρωση της απόφασης της Αρχής Κρατικών Προμηθειών σχετικά με τον προαναφερθέντα διαγωνισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες τμήμα του Διοικητικού Εφετείου αφενός χορήγησε αναστολή εκτέλεσης της απόφασης του Πρωτοβαθμίου Δικαστηρίου και αφετέρου αναστολή εφαρμογής των διοικητικών πράξεων που έχουν σχέση με τη διαδικασία του διαγωνισμού.


Πρόκειται για προσωρινή απόφαση και η οριστική απόφαση του τμήματος του Διοικητικού Εφετείου αναμένεται να εκδοθεί εντός των επομένων μηνών και σε κάθε περίπτωση τα μέρη έχουν δικαίωμα έφεσης.


Σε περίπτωση κατά την οποία υπάρξουν πρόσθετες εξελίξεις σχετικά με τα ανωτέρω θέματα και αφού λάβουμε γνώση της σχετικής απόφασης, η Εταιρεία μας θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις προς τις αρμόδιες αρχές και το επενδυτικό κοινό όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.