• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
10:13 - 20 Ιουλ 2007

Επισκόπηση Ημερήσιου Τύπου

Οι εστίες φωτιάς που μαίνονται σε ολόκληρη την Ελλάδα, η πολιτική αντιπαράθεση για τα αίτια τον τρόπο αντιμετώπισής της, το εξιτήριο που θα λάβει σήμερα από το νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, και το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, είναι τα θέματα που δεσπόζουν στα πρωτοσέλιδα του ημερήσιου Τύπου.

ΕΞΠΡΕΣ: Επαναφορά των αποδείξεων για έκπτωση έως 8.000 ευρώ. ’μεση εφαρμογή του μέτρου με στόχο την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Σε κλοιό 17 επαγγέλματα. Επιστρέφουν οι αποδείξεις για δαπάνες. Η εφορία θα αναγνωρίζει τα στοιχεία που εκδίδονται από την επόμενη εβδομάδα.
ΚΕΡΔΟΣ: «Η ομολογία της φοροκλοπής επιβραβεύεται με μπόνους! Νομοσχέδιο για φόρους. Επανέρχονται και οι εκπτώσεις με αποδείξεις καταναλωτικών δαπανών.

ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Αλλάζει το φορολογικό «τοπίο» με νομοσχέδιο. Επανέρχονται οι εκπτώσεις φόρου με αποδείξεις μέχρι 8.000 ευρώ.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ : Έλληνες καίνε την Ελλάδα! Ποιοι είναι οι εμπρηστές;

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: Μείωση φόρου από 2.320 έως 3.200 ευρώ. Νομοσχέδιο με 18 μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής.

Η ΑΥΓΗ: Φούντωσαν τις φωτιές οι προσδοκίες των οικοπεδοφάγων. 180 πύρινα μέτωπα σε δυο ημέρες!

ΤΟ ΒΗΜΑ: Οι 18 αλλαγές στη φορολογία. Ολόκληρο το νομοσχέδιο.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: Εφιάλτης. Πρωτοφανής πύρινη "επίθεση" σε ολόκληρη τη χώρα. Όλοι πλέον μιλούν για οργανωμένο σχέδιο εμπρηστών.

ΕΘΝΟΣ: Θεατές σε τραγωδία χωρίς τέλος. Κάρβουνο η μισή Ελλάδα - οργή για την κυβερνητική ανικανότητα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Πέντε πυρκαγιές την ώρα! Αλλεπάλληλα πύρινα μέτωπα σε Κορινθία, Ναύπακτο, Διακοφτό, Κεφαλλονιά, Μάνη, Λαύριο , Γράμμο, Καβάλα.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εφιάλτης στη γη του πυρός... Εκτός ελέγχου η μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα.

ΕΣΤΙΑ: Πύρινα μέτωπα σε όλη την Χώρα. Το Πυροσβεστικό Σώμα μιλάει για εμπρηστικό σχέδιο.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πύρινος όλεθρος χωρίς τέλος. Πανικός και απόγνωση.

ΤΑ ΝΕΑ: "Μας έκαψε η Πυροσβεστική". Κατηγορώ για την ανικανότητα.


ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συνεχίζουν τη δασοκτόνα πολιτική με ενεργούς τους νόμους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Το KKE στη Βουλή για τις πυρκαγιές.