Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, η φωτιά απειλεί εργοστάσια και σπίτια που βρίσκονται. Ο συγκεκριμένος οικισμός βρίσκεται λιγότερα από 10 χλμ μακριά από την Πάτρα.
Την Τρίτη (12/8) η κατάσταση εξελίχθηκε δραματικά στην Αχαϊα. Σπίτια έχουν παραδοθεί στις φλόγες, όπως επίσης και η Βιομηχανική Περιοχή της Πάτρας, με αναφορές για καταστροφές σε εργοστάσια και βιοτεχνίες.
Στη διάρκεια της νύχτας εκκενώθηκε η Κάτω Αχαΐα μία κωμόπολη 8.000 κατοίκων. Κλειστή έμεινε για πολλές ώρες η νέα και η παλαιά εθνική οδός Πατρών-Πύργου, μέσα από την οποία πέρασε η φωτιά.
Οι φλόγες πλησιάζουν σε σπίτια, μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης η ΕΡΤ καθώς με το ξημέρωμα το ενεργό μέτωπο στο δήμο Πατρέων, αναζωπυρώθηκε.
Να σημειωθεί πως το πρωί της Τετάρτης ξέσπασε πυρκαγιά και στα Μέγαρα, η οποία ευτυχώς τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.







