• Γ.Δ.ΓΕΝ. ΔΕΙΚΤΗΣ0,000%
  • S&P 5000,000%
  • Nasdaq0,000%
  • FTSE 1000,000%
  • Nikkei 2250,000%
  • DAX0,000%
  • CAC 400,000%
  • €/$
  • €/£
  • BTC
11:09 - 25 Οκτ 2007

Byte: Αναβάθμιση συνεργασίας με Oracle

Η BYTE COMPUTER αναβάθμισε πρόσφατα την υφιστάμενη συνεργασία της με την Oracle, αποκτώντας τον τίτλο του Certified Advantage Partner, γεγονός που την κατατάσσει πλέον στην υψηλότερη βαθμίδα των εμπορικών και τεχνολογικών συνεργατών της Oracle διεθνώς που φέρουν την αντίστοιχη πιστοποίηση.

Σύμφωνα με την νέα αυτή πιστοποίηση, η ΒΥΤΕ διαθέτει την υψηλότερη δυνατή τεχνογνωσία πάνω σε όλο το φάσμα των προϊόντων και των τεχνολογικών λύσεων της Oracle, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών (applications), βάσεων δεδομένων (databases) και Middleware, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογίες Oracle 10g.

Παράλληλα, η Oracle αναγνωρίζει την μακρόχρονη εμπειρία της ΒΥΤΕ στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την υλοποίηση και την υποστήριξη μεγάλων και σύνθετων έργων που βασίζονται στις τεχνολογικές της πλατφόρμες, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα της ελληνικής οικονομίας.

Η συστηματική επένδυση της ΒΥΤΕ σε τεχνολογίες αιχμής της Oracle, καθώς και η ανάπτυξη και ολοκλήρωση κρίσιμων επιχειρησιακών εφαρμογών, σε όλους σχεδόν τους επιχειρηματικούς κλάδους της ελληνικής οικονομίας αποτυπώνεται στη συνεχή αύξηση του κύκλου εργασιών της και την κατάκτηση ολοένα μεγαλύτερου μεριδίου της αγοράς, καλύπτοντας πλήρως και αποτελεσματικά τις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες των επιχειρήσεων - πελατών της.

«Η αναγνώριση της μοναδικής τεχνογνωσίας και εμπειρίας μας πάνω στις τεχνολογίες της Oracle, έναν από τους κορυφαίους οίκους λογισμικού διεθνώς, ήταν θεμελιώδους και στρατηγικής σημασίας για εμάς. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια έμπρακτη επισφράγιση της συστηματικής επένδυσης και εργασίας που υλοποιούμε όλα αυτά τα χρόνια πάνω σε τεχνολογίες αιχμής. Το γεγονός αυτό μας προσφέρει συγκριτικό πλεονέκτημα και μας επιτρέπει να το αξιοποιήσουμε στην ελληνική αγορά - και όχι μόνο.» υπογράμμισε ο κύριος Σπύρος Βυζάντιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΥΤΕ.